ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΠΟΛΑΚΗ! Ο Καμμένος ανακήρυξε τον Παΐσιο προστάτη των Διαβιβάσεων... στον συμμοριτοπόλεμο πολέμησε τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ

[Το τι κάνουν για να ταϊσουν τα γίδια σανό είναι απίστευτο]

Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ο Αγιορείτης νέος Άγιος της Εκκλησίας Γέροντας Παΐσιος ανακηρύχθηκε προστάτης του Όπλου των Διαβιβάσεων.

Σύμφωνα με το kranosgr.blogspot.gr η απόφαση αυτή ελήφθη από τον Υπουργό, λόγω της ειδικότητας του Αγίου ως Διαβιβαστή κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, την περίοδο του εμφυλίου πολέμου.


Έτσι πλέον και το όπλο των Διαβιβάσεων μετά την Αεροπορία Στρατού και το Πυροβολικό, έχει αποκτήσει τον δικό του προστάτη.

Η απόφαση για την ανακήρυξη του »τηλεγραφητή του θεού» ως προστάτη των Διαβιβάσεων, ελήφθη στις 12 Ιουλίου 2017, ημέρα μνήμης του Αγίου.


(Φωτό αρχείου με τον Άγιο Παϊσιο κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας)

Πηγή: kranosgr.blogspot.gr
ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΠΟΛΑΚΗ! Ο Καμμένος ανακήρυξε τον Παΐσιο προστάτη των Διαβιβάσεων... στον συμμοριτοπόλεμο πολέμησε τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΠΟΛΑΚΗ! Ο Καμμένος ανακήρυξε τον Παΐσιο προστάτη των Διαβιβάσεων... στον συμμοριτοπόλεμο πολέμησε τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Dexi Extrem on 14:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: