18 Ιουλίου 2017

«Παγώνει» μετά το σάλο η μετάθεση του εφοριακού με το… σταυρόλεξο!

Μετά τον σάλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό, ότι εφοριακός της ΔΟΥ Ηρακλείου Κρήτης, ο οποίος συνελήφθη να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσίας, πήρε ευμενή μετάθεση, παρενέβη ο διοικητής της ανεξάρτητης αρχής ΑΑΔΕ, παγώνοντας την μετάθεση.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής έδωσε εντολή να παγώσει κάθε διαδικασία μετάθεσης του εφοριακού ο οποίος απαθανατίστηκε να λύνει σταυρόξελο εν ώρα υπηρεσίας, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της υπόθεσης.
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, ζήτησε να επιβεβαιωθεί η ακρίβεια του δημοσιεύματος για τον συγκεκριμένο εφοριακό και στην περίπτωση που είναι ακριβές να επιβληθούν άμεσα οι διαδικασίες για επιβολή πειθαρχικών κυρώσεων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας πολίτης απαθανάτισε τον εν λόγω εφοριακό να λύνει σταυρόλεξο ενώ ουρά 20 πολιτών περίμενε να εξυπηρετηθεί στο τμήμα στο οποίο εργάζεται ο συγκεκριμένος υπάλληλος.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με απόφαση της περασμένης Τετάρτης έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του συγκεκριμένου υπαλλήλου, το οποίο είχε καταθέσει προ καιρού, και τον αποσπά στην υπό σύσταση Ακαδημία Εφοριακών.