20 Ιουλίου 2017

Γεωργιάδης: Δεν αποκλείεται η εξεταστική για Καμμένο να προκαλέσει σοβαρές πολιτικές εξελίξεις

«Το δημοκρατικό πολίτευμα εδράζεται στη διάκριση των εξουσιών και στον αλληλοσεβασμό τους. Αυτό που ζούμε είναι φαινόμενο περίεργο, και η κυβέρνηση οφείλει να συνετιστεί και να το σταματήσει», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης, από το Κατάκολο Ηλείας.


Οσον αφορά το νομό Ηλείας ο κ. Γεβργιάδης προανήγγειλε ειδικό αναπτυξιακό πλάνο, όπου όπως είπε, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Αρχαία Ολυμπία και άξονες θα είναι ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός. Επίσης είπε ότι «πριν από τις βουλευτικές εκλογές, η ΝΔ θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη αναπτυξιακή της πρόταση για την Ηλεία, όπως άλλωστε και για κάθε νομό».

Σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης είπε η λύση περνά μέσα από Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Στο μεταξύ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν η μείωση δαπανών που εξαγγέλλει ο πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης σημαίνει απολύσεις στο δημόσιο, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «δεν χρειάζονται απολύσεις στο δημόσιο και κανένας δεν τις ζητά, διότι είμαστε πιο κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.»

Τέλος, σημείωσε ότι η πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής κατά του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας Πάνου Καμμένου «δεν αποκλείεται να προκαλέσει σοβαρές πολιτικές εξελίξεις».