ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! Σάκης Τανιμανίδης: Θαυμαστές δεν τον «αφήνουν» να βουτήξει στη θάλασσα

Η Μύκονος είναι αναμφισβήτητα το νησί των celebrities και οι επισκέπτες μοιάζουν να είναι εξοικειωμένοι με το να συναντούν τους εκπρόσωπους της εγχώριας showbiz. Αυτό όμως δεν ισχύει στην περίπτωση του Σάκη Τανιμανίδη.
Η σαρωτική επιτυχία του ριάλιτι επιβίωσης «εκτόξευσε τις μετοχές» του παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη. Η απήχησή του στο κοινό έχει αποκτήσει  μεγάλη δυναμική  και οι θαυμαστές τον πλησιάζουν όπου τον συναντήσουν.

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε μαζί με τη σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα και την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παραλία της Παράγκας. Τι και αν ήθελε να κάνει μία βουτιά; Οι θαυμαστές του τον πλησίαζαν κάθε τόσο για μία selfie. Οι πιο αυθόρμητοι του έδιναν το κινητό τους για να μιλήσουν με δικούς τους ανθρώπους. Ο Σάκης τελικά, όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live Tv, κατάφερε εντέλει να βουτήξει.


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! Σάκης Τανιμανίδης: Θαυμαστές δεν τον «αφήνουν» να βουτήξει στη θάλασσα ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! Σάκης Τανιμανίδης: Θαυμαστές δεν τον «αφήνουν» να βουτήξει στη θάλασσα Reviewed by Dexi Extrem on 7/26/2017 11:37:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: