11 Ιουλίου 2017

Καθήκοντα οδηγού δίπλα στη Βασιλική Θάνου ανέλαβε ο Φώτης Κουβέλης

Κρίθηκε απαραίτητος ο διορισμός του λόγω των νομικών του γνώσεων

Φαίνεται ότι η στήριξη που παρείχε με κάθε ευκαιρία τα τελευεταία χρόνια στην κυβέρνηση, έστω και αργά, δικαιώθηκε. Απλώς ο πρωθυπουργός περίμενε να βρεθεί η κατάλληλη θέση για να αξιοποιηθεί ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.


Και αν για την Βασιλική Θάνου η αλλαγή δεν φαίνεται να είναι μεγάλη, δεδομένου ότι και ως πρόεδρος του Αρείου Πάγου πάλι ως νομικό γραφείο του Πρωθυπουργού λειτουργούσε, για τον εκπρόσωπο της Αριστεράς της Ευθύνης, η νέα του θέση στο επιτελείο του νομικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

Εξάλλου ο Φώτης Κουβέλης ήταν εκείνος που πρόσφατα, ενεργώντας επικουρικά, σαν άτυπος σύμβουλος του Πρωθυπουργού εξέδωσε με δική του πρωτοβουλία γνωμοδότηση σχετικά με τις επαφές του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θεσμικό θέμα.

Πλέον, σαν συνεργάτης της Βασιλικής Θάνου θα μπορεί αυτές τις γνωμοδοτήσεις να τις υποβάλλει θεσμικά από τη θέση του οδηγού, όπως έκανε και ο Μόργκαν Φρήμαν στην ταινία «Οδηγώντας την κυρία Νταίζυ».  


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
http://www.athensvoice.gr/politiki/kathikonta-odigoy-dipla-sti-vasiliki-thanoy-anelave