Προφητεία – σοκ: ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ είναι ένοχος λέει γέροντας του Αγ. Όρους

Νέα ακλόνητα στοιχεία για την ενοχή του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, έφερε στο φως η έρευνα που διεξήγαγε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και σύμφωνα με τα οποία ματαξαναπαραπέμπεται σε δίκη.


Συγκεκριμένα, πρόκειται για προφητεία του θεόπνευστου Γέροντα του Αγίου Όρους Ιωσήφ του Βατοπαιδιανού που διαβεβαιώνει ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ αθωώνεται από τον Αντίχριστο και τελικά θα καταδικαστεί ύστερα από την χιλιοστή οκτακοσιοστή εβδομηκοστή τρίτη αναίρεση αθώωσής του.

Μάλιστα η συγκεκριμένη προφητεία έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο γέροντα αλλά για γέροντα από το Βατοπέδι, με το οποίο ως γνωστόν η κυβέρνηση Καραμανλή (σ.σ.: που ενοχοποιείται αυτόματα σε κάθε αθώωση του Γεωργίου) είχε πολύ καλές σχέσεις. Άρα είναι σίγουρο ότι ο γέροντας γνωρίζει την αλήθεια!

Ως γνωστόν η επίμονη αθώωση του Ανδρέα Γεωργίου από πράκτορες της αντικειμενικής πραγματικότητας (δηλαδή του Αντίχριστου), έχει στόχο να κλονίσει την πίστη των Ελλήνων και να τους κάνει να πιστέψουν ότι το έλειμμα μεγαλώνει όσο ξοδεύεις και διορίζεις χωρίς αύριο. Δηλαδή η επίμονη αθώωση του Ανδρέα Γεωργίου στρέφεται εναντίον της Πίστης μας και της κυβέρνησης.

Και το χειρότερο, εκτός από το Εθνικό Κεφάλαιο που ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής, ενοχοποιείται και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος – ο πρίγκηπας των «γαλάζιων προσλήψεων» - πράγμα που αποτελεί ασέβεια στο πρόσωπό του και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν μπορεί να αφήσει να συνεχίσει να συμβαίνει.


ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
http://www.athensvoice.gr/politiki/profiteia-sok-o-georgioy-tis-elstat-einai-enohos
Προφητεία – σοκ: ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ είναι ένοχος λέει γέροντας του Αγ. Όρους Προφητεία – σοκ: ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ είναι ένοχος λέει γέροντας του Αγ. Όρους Reviewed by Dexi Extrem on 7/21/2017 09:00:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: