31 Ιουλίου 2017

Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ διέλυσε τον γάμο μιας πρώην τσιρλίντερ με έναν γενικό εισαγγελέα [εικόνες & βίντεο]

Μια πρώην τσιρλίντερ ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι χωρίζει από τον άνδρα της, που είναι γενικός εισαγγελέας, ρίχνοντας το φταίξιμο στον... Ντόναλντ Τραμπ.

Η Λιν και ο Ντέηβιντ Άρονμπεργκ παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια σε παραλία, μετά την πρόταση γάμου που είχε κάνει ο 46χρονος στην εκλεκτή της καρδιάς του στον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι.


Τώρα η εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Άρονμπεργκ εξέδωσε ένα πολύ προσωπικό δελτίο Τύπου αναγγέλλοντας το χωρισμό τους, που τον περιγράφει ως «διαζύγιο Τραμπ».

Το ανακοινωθέν αναφέρει πώς ο Ντέηβιντ Άρονμπεργκ υποστήριζε το Δημοκρατικό Κόμμα, ενώ η 36χρονη γυναίκα του ήταν «ένθερμη οπαδός των Ρεπουμπλικανών και του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ» κι ότι τελευταία «ένιωθε ολοένα και πιο απομονωμένη μέσα στο γάμο τους».

Παρά τις κομματικές του προτιμήσεις ο άντρας της δεν είναι στέλεχος των Δημοκρατικών. Εξελέγη γενικός εισαγγελέας το 2012 με τη συνδρομή Ρεπουμπλικανών χορηγών, σύμφωνα με την Palm Beach Post και εθεάθη πολλές φορές στο Mar-a-Lago, το πολυτελές θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα αν και στήριζε την Χίλαρι Κλίντον στην κούρσα των εκλογών του 2016 και παρά τις πρόσφατες πληροφορίες ότι σκεφτόταν να κατέβει υποψήφιος για τη Γερουσία με τους Δημοκρατικούς.


Η Λιν είναι οπαδός του Τραμπ από τον καιρό που ο πρώην μεγιστάνας του real estate παρουσίαζε το τηλε-ριάλιτι “The Apprentice” («Ο Μαθητευόμενος»). Έχει, μάλιστα, βαφτίσει τη σκυλίτσα της «Ιβάνκα». Από την άλλη ο άνδρας της, όπως η ίδια λέει, γνωρίζει τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ εδώ και χρόνια.

«Μας έφαγαν οι selfies μου με τους Τραμπ»
«Στην αρχή δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά αυτό συνέβη πριν ξεσπάσει η κόντρα Χίλαρι-Τραμπ. Και όσο φούντωνε αυτή η κόντρα, τόσο μεγάλωνε η ένταση στη σχέση μας», είπε η Λιν αναφέροντας ως παράδειγμα τη συμπεριφορά του άνδρα της στις τελευταίες επισκέψεις τους στο Mar-a-Lago, όταν η πόλωση στη χώρα είχε φθάσει στο κατακόρυφο.


«Εγώ έμπαινα βαδίζοντας στο κόκκινο χαλί κι εκείνος κρυβόταν στους θάμνους», λέει τονίζοντας πόσο εκνεύριζε τον άνδρα της που τραβούσε selfies με τον μελλοντικό πρόεδρο και τη σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ ενώ ο Άρονμπεργκ «έτρεχε να κρυφτεί από τους φωτογράφους».

«Μου ζητούσε να μην τραβάω φωτογραφίες. Δεν ήθελε να τις αναρτώ, αλλά εγώ δεν τον άκουγα», λέει τονίζοντας ότι ο άνδρας της δεχόταν οργισμένα τηλεφωνήματα από οπαδούς των Δημοκρατικών για τις ενέργειες της γυναίκας του...



Οι φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Facebook αποδεικνύουν πόσο περήφανη ήταν η Λιν για τις σχέσεις της με τους Τραμπ...
Όμως, πέρα από τις αγεφύρωτες, όπως αποδείχθηκε, πολιτικές διαφορές του ζευγαριού, μια άλλη αφορμή για το διαζύγιο ήταν και τα παιδιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση. «Δεν έχουν παιδιά, πράγμα που ήταν πρόβλημα για τη Λιν. Εκείνη έλεγε ότι ήθελε παιδιά, αλλά ο Άρονμπεργκ δεν βιαζόταν.»

Η Αντριάν Ματσόνε, πρόεδρος της TransMedia, είπε ότι η πελάτισσα -και συνάδελφός- της προέβη στην ασυνήθιστη ανακοίνωση για το διαζύγιό της για να ικανοποιήσει την περιέργεια του κοινού.

«Η Λιν είναι ειδήμων στα ΜΜΕ», είπε η Ματσόνε. «Το κοινό έκανε πολλές ερωτήσεις και απλώς ανταποκριθήκαμε σ’ αυτό.»

Η Λιν Άρονμπεργκ ήταν τσιρλίντερ της ομάδας Miami Dolphins προτού ιδρύσει τη δική της εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων, την Lynn Aronberg Public Relations. Για να δώσει στον άνδρα της το διαζύγιο θα λάβει μια ολοκαίνουρια BMW και 40.000 δολάρια σε μετρητά.

Ο Ντέιβιντ Άρονμπεργκ δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε κάποιο σχόλιο σχετικά με το διαζύγιο.