Ανω κάτω έκανε την εξεταστική για την Υγεία ο Λοβέρδος: Κατασκευασμένοι μάρτυρες και προαποφασισμένα πορίσματα

Γραπτή δήλωση στην Εξεταστική Επιτροπή για την Yγεία έστειλε σήμερα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε αυτή κάνει λόγο για «ύστατη πολιτική εξαχρείωση» της Επιτροπής και για «κατασκευασμένους μάρτυρες και προαποφασισμένα πορίσματα».


Αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή σου του ο κ. Λοβέρδος: «Τους είπα αλήθειες και δεν τους άρεσε. Τα μέλη στημένων Εξεταστικών Επιτροπών με κατασκευασμένους μάρτυρες και προαποφασισμένα πορίσματα έχουν χάσει το δικαίωμά τους να μιλούν. Αναφέρθηκα από την πρώτη στιγμή σε ύστατη πολιτική εξαχρείωση και σήμερα δικαιώθηκα απολύτως».

Στην επιτροπή προκλήθηκε κακός χαμός ενώ η πλειοψηφία, παρά τις αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης παρέπεμψαν τα πρακτικά και τις δηλώσεις του κ. Λοβέρδου στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Ακολούθως ο κ. Λοβέρδος εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ενημερώθηκα πως σήμερα η πλειοψηφία της στημένης Εξεταστικής με τα προαποφασισμένα πορίσματα και τους κατασκευασμένους μάρτυρες, χωρίς να αναγνώσει την σύντομη απάντησή μου στην υβριστική επιστολή τους, επιδόθηκε σε αυτό που έχει συνηθίσει: στις ύβρεις και τον λαϊκισμό.

Αν είχαν και στοιχειώδη πολιτική ευπρέπεια θα με καλούσαν να τα πουν μπροστά μου ώστε να μπορώ να τους απαντήσω. Η δειλία τους όμως δεν τους το επέτρεψε.

Μετά λοιπόν τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία από μέλη της πλειοψηφίας διαπιστώνω οτι όσα δήλωσα και έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ μα πάρα πολύ επιεική. Με την σημερινή τους ιταμή συμπεριφορά Βουλευτές της Κυβερνητικής πλειοψηφίας απέδειξαν οτι επειδή έχουν χρεωκοπήσει πολιτικά πράγματι έχουν φτάσει σε έσχατο σημείο πολιτικού ευτελισμού και ηθικής εξαχρείωσης.

Τους ενημερώνω πως  θα αντιπολιτευτώ το εθνικολαϊκίστικό τους παραμάγαζο με όλες μου τις δυνάμεις.

Όσο για την παραπομπή των πρακτικών και των δηλώσεών μου στην Επιτροπή Δεοντολογίας θερμές ευχαριστίες γιατί με αυτή τους την απόφαση μου δίνουν το βήμα που μου στέρησαν σήμερα».
Ανω κάτω έκανε την εξεταστική για την Υγεία ο Λοβέρδος: Κατασκευασμένοι μάρτυρες και προαποφασισμένα πορίσματα Ανω κάτω έκανε την εξεταστική για την Υγεία ο Λοβέρδος: Κατασκευασμένοι μάρτυρες και προαποφασισμένα πορίσματα Reviewed by Dexi Extrem on 7/26/2017 01:43:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: