«Η Τζολί είναι αηδιαστική και τρελή» -Σάλος με τη δοκιμασία που πέρασε παιδιά στην Καμπότζη για να τα πάρει σε ταινία

«Αηδιαστική», «τρελή», «σκληρή» είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που απέδωσαν οι χρήστες του Twitter στην Αντζελίνα Τζολί με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε η ίδια για το πως επέλεξε το παιδί που θα πρωταγωνιστούσε στη νέα της ταινία που αφορά στις βιαιοπραγίες στις οποίες προχώρησε η δικτατορία των Κόκκινων Χμερ στην Καμπότζη

Όπως είπε η ίδια η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα μιλώντας στο Vanity Fair ήθελε για τη νέα της ταινία ένα παιδί που θα έχει αντιμετωπίσει πραγματικές δυσκολίες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και έτσι πήγε ορφανοτροφεία, τσίρκο και φτωχογειτονιές.

Μετά την αναζήτηση, κατέληξαν σε μερικά παιδιά, για την τελική επιλογή όμως θα ακολουθούσε μία απίστευτη δοκιμασία. Σύμφωνα με αυτή, παρουσίασαν στα παιδιά ένα χρηματικό ποσό και τους είπαν να τα αρπάξουν μόλις σκεφτούν έναν καλό λόγο. Στη συνέχεια η Τζολί θα ρωτούσε το κάθε παιδί γιατί θα έπρεπε να τα κρατήσει αλλιώς θα τα έπαιρνε πίσω.

«Η Srey Moch [το κορίτσι που τελικά επιλέχτηκε για τον ρόλο], ήταν το μόνο παιδί το οποίο κοίταζε τα χρήματα για πάρα πολύ ώρα», δήλωσε η ηθοποιός περιγράφοντας πόσο πόσο συγκλονισμένη ένιωσε η μικρή μόλις της ζητήθηκαν πίσω τα χρήματα.

Με δάκρυα στα μάτια, η Τζολί συνέχισε λέγοντας: «Όταν αργότερα ερωτήθηκε για τί ήταν τα χρήματα, είπε ότι είχε πεθάνει ο παππούς της, και δεν είχαν αρκετά λεφτά για μία καλή κηδεία».


Φυσικά, οι δηλώσεις της ηθοποιού προκάλεσαν οργή στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων που την χαρακτήρισαν «σκληρή», λέγοντας ότι το κάστινγκ της ήταν «σοκαριστικό και εκτός ελέγχου».

Η ταινία «First They Killed My Father», καταγράφει τις βιαιότητες στις οποίες προχώρησε το κομμουνιστικό καθεστώς που κυβέρνησε τη χώρα μεταξύ του 1975 και του 1979. Υπενθυμίζουμε ότι η Τζολί έχει λάβει τιμητική υπηκοότητα στην Καμπότζη από όπου υιοθέτησε και ένα από τα παιδιά της.


«Η Τζολί είναι αηδιαστική και τρελή» -Σάλος με τη δοκιμασία που πέρασε παιδιά στην Καμπότζη για να τα πάρει σε ταινία «Η Τζολί είναι αηδιαστική και τρελή» -Σάλος με τη δοκιμασία που πέρασε παιδιά στην Καμπότζη για να τα πάρει σε ταινία Reviewed by Dexi Extrem on 7/28/2017 11:47:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: