05 Ιουλίου 2017

Ο Βασάλος αποκαλύπτει: Εφυγα ελεύθερος, δεν ξέρω πώς γύρισα με δύο σχέσεις [βίντεο]

Kαλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης και δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.


Το εισιτήριο για τον πολυπόθητο τελικό πήραν οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης οι οποίοι είχαν τις περισσότερες θετικές ψήφους έπειτα από την τρίωρη ψηφοφορία που διεξήχθη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης και εν αναμονή του μεγάλου τελικού ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το αν έχει σχέση και ποια είναι τελικά η σύντροφός του.

Αυτό γιατί όσο εκείνος βρισκόταν στο παιχνίδι επιβίωσης, δύο ήταν οι κοπέλες που διεκδικούσαν τον τίτλο της συντρόφου του, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και σε εκπομπές.«Εγώ έφυγα για το Survivor ελεύθερος, τώρα πως προέκυψε με δύο σχέσεις...», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως μάλλον είδαν πως το Survivor προσφέρθηκε για προβολή και τους άρεσε.


Παράλληλα ο πρώην παίκτης του διάσημου παιχνιδιού ανέφερε τα όσα συνέβησαν κατά την άφιξη των παικτών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Ελλάδα τονίζοντας πως έπαθε πολιτισμικό σοκ. «Ήμασταν σαν αξιοπερίεργα όντα. Μας τραβούσαν με τα κινητά. Έπαθα πολιτισμικό σοκ», σημείωσε χαρακτηριστικά.