Σύλληψη σοκ - Κρατούμενος ο πατέρας του τενίστα Μαρκ Φιλιππούση για ασέλγεια κατά ανηλίκων

Ταραχή προκάλεσε στο χώρο του αθλητισμού η είδηση της σύλληψης του Νικ Φιλιππούση, πατέρα του άλλοτε αστέρα του τένις Μαρκ Φιλιππούση. Ο 68χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε δύο ανήλικους κατά τη διάρκεια μαθημάτων τένις.

Ο Μαρκ Φιλιππούσης υπήρξε ένας από τους καλύτερους τενίστες στα τέλη του περασμένου αιώνα, δίνοντας μάλιστα το «παρών» σε δύο τελικούς Grand Slam.

Μάνατζερ και προπονητής του για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξε ο πατέρας του Νικ, ο οποίος τις τελευταίες ώρες κρατείται από την αστυνομία της Καλιφόρνια.

Ο 68χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε δύο ανήλικα αγόρια κατά τη διάρκεια μαθημάτων και μάλιστα η εγγύηση αποφυλάκισής του ορίστηκε στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η σύλληψη έγινε στο σπίτι του έπειτα από τις καταγγελίες των οικογενειών των δύο αγοριών και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύλληψη σοκ - Κρατούμενος ο πατέρας του τενίστα Μαρκ Φιλιππούση για ασέλγεια κατά ανηλίκων Σύλληψη σοκ - Κρατούμενος ο πατέρας του τενίστα Μαρκ Φιλιππούση για ασέλγεια κατά ανηλίκων Reviewed by Dexi Extrem on 7/26/2017 01:52:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: