07 Ιουλίου 2017

Βραζιλία: Σκοτώθηκε νύφη ενώ πήγαινε στην εκκλησία -Συνετρίβη το ελικόπτερο [βίντεο]

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τις τελευταίες στιγμές μίας νύφης και τριών ακόμη ατόμων, λίγο πριν χάσουν την ζωή τους, μετά από πτώση ελικοπτέρου.

Η Ροζμαρί από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας αποφάσισε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στον γάμο της φτάνοντας με ελικόπτερο. Δυστυχώς, η ίδια, ο πιλότος, ο αδελφός της και η έγκυος φωτογράφος δεν έφτασαν ποτέ, καθώς το ελικόπτερο συνετρίβη.


H νύφη και ο αδελφός της

Το αρραβωνιαστικός της 32χρονης, μάλιστα, δεν είχε ιδέα για την απόφαση της νύφης να φτάσει με ελικόπτερο, με αποτέλεσμα να την περιμένει για ώρα στην εκκλησία.


Ο πιλότος

Το σοκαριστικό είναι πως ο φωτογράφος της νύφης την κατέγραφε καθ΄όλη την διάρκεια της πτήσης, με αποτέλεσμα η κάμερα να συνεχίσει να τραβάει (μόνη της) ακόμη και κατά την πτώση.

Αν και το δυστύχημα έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, το βίντεο κυκλοφόρησε πρόσφατα στην δημοσιότητα, ενώ η έρευνα έδειξε πως ένα λάθος στον χειρισμό του πιλότου ήταν αρκετό για να μετατρέψει την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού σε τραγωδία.


Η έγκυος φωτογράφος

Στο βίντεο φαίνεται η νύφη να φοράει το νυφικό της και να είναι υπέρλαμπρη. Ωστόσο, όταν αρχίζουν οι κραδασμοί και η απότομη πτώση, το 4μελές πλήρωμα άρχισε να ουρλιάζει, ενώ η κάμερα έδειξε τον πιλότο να έχει πέσει μπροστά στο τζάμι από την ταχύτητα με την οποία κατέπεφτε το ελικόπτερο.

Αυτός που έμαθε πρώτος για το συμβάν ήταν ένας από τους διοργανωτές του γάμου. Ο ίδιος άκουσε πως ένα ελικόπτερο είχε πέσει κοντά στο σημείο, αλλά δεν το συνέδεσε με την νύφη. Ωστόσο, η ώρα περνούσε και έτσι ο ίδιος αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στις αρχές όπου και τον ενημέρωσαν.


Το ζευγάρι που θα παντρευόταν

Από τους 300 καλεσμένους, μόνο 6 ήξεραν για την έκπληξη, ενώ η πτήση αναμενόταν να κρατήσει μόνο 15 λεπτά.


Το ελικόπτερο κατέπεσε σε ένα δάσος περίπου ένα μίλι μακρυά από εκεί που θα γινόταν ο γάμος.