10 Ιουλίου 2017

Βίντεο: Κινέζος οδηγεί με τα πόδια για να μπορεί να παίζει στο κινητό του!

Ο οδηγός φαίνεται να έχει τα πόδια του στο τιμόνι και την ίδια ώρα να παίζει με το κινητό που έχει στα χέρια του και να συνομιλεί ταυτόχρονα με τον φίλο του που καταγράφει το περιστατικό


Με τα πόδια στο τιμόνι και το κινητό στα χέρια προκειμένου να μπορεί να παίζει εικονίζεται ένας νεαρός σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών στην Κίνα για τον εντοπισμό του.

Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν φίλο του που το ανέβασε στο διαδίκτυο την περασμένη εβδομάδα. Ο ίδιος ο ριψοκίνδυνος οδηγός προέβαλε το επιχείρημα πως βρισκόταν σε έναν... άδειο δρόμο.

Στο βίντεο, ο οδηγός φαίνεται να έχει τα πόδια του στο τιμόνι και την ίδια ώρα να παίζει με το κινητό που έχει στα χέρια του. Μάλιστα, συνομιλεί ταυτόχρονα με τον φίλο του που καταγράφει το περιστατικό.

Η ανάρτηση του βίντεο στο διαδίκτυο είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει αστυνομική έρευνα, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν υλικό ωρών από τις εικόνες των καμερών ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν τον ανεύθυνο οδηγό.

Η έρευνα απέδωσε καρπούς και το όχημα εντοπίστηκε, ενώ ο νεαρός οδηγός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι η ενέργειά του ήταν παράνομη. Η αστυνομία του απηύθυνε προειδοποίηση, ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθούν και διώξεις, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.