Αυτοί είναι οι τέσσερις σοβαρά τραυματίες που μεταφέρθηκαν στην Κρήτη από την Κω [εικόνες]

Λίγο μετά τις 10.30 έφτασαν οι πολυτραυματίες από τον φονικό σεισμό της Κω στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για δύο Έλληνες και δύο τουρίστες, ηλικίας από 22 έως 28 χρόνων οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την διάρκεια του σεισμού έντασης 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ την ώρα που διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής.

Τα περιστατικά, σύμφωνα με τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κρήτης, Μάγδας Ζεάκη αφορούν «έναν τραυματία που φέρει υπαραχνοειδής αιμορραγία στον εγκέφαλο και είναι διασωληνομένος, ένας ακρωτηριασμός κάτω άκρου από το σημείο της κνήμης, ένας καταγματίας κι ένας με πρόβλημα στον οφθαλμό».Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τουρίστας που έχει υποστεί ακρωτηριασμό φέρει τραύματα και στο δεύτερο πόδι του ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του διασωληνωμένου.
«Αυτή την ώρα ο τραυματίας με τον ακρωτηριασμό έχει εισαχθεί στο χειρουργείο όπου και πραγματοποιείται επέμβαση ενώ στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μεταφέρθηκε ο διασωληνωμένος. Αυτά τα δύο περιστατικα είναι και τα σοβαρότερα και είναι κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα», επεσήμανε σχετικά στο cretapost ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γιάννης Τασσόπουλος.Αυτοί είναι οι τέσσερις σοβαρά τραυματίες που μεταφέρθηκαν στην Κρήτη από την Κω [εικόνες] Αυτοί είναι οι τέσσερις σοβαρά τραυματίες που μεταφέρθηκαν στην Κρήτη από την Κω [εικόνες] Reviewed by Dexi Extrem on 7/21/2017 02:59:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: