Κρήτη: Κουκουλοφόροι τραυμάτισαν αγρότη με τσουγκράνες και σκαλιστήρια

Φέρει σοβαρά τραύματα στα χέρια και το κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας  - Οι δράστες πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του και άρχισαν να τον χτυπούν, παρά την αντίσταση που προέβαλε


Σε κακή κατάσταση με σοβαρά τραύματα στα χέρια και το κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας ένας 43χρονος αγρότης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δύο κουκουλοφόρους που τον χτύπησαν βάναυσα με τσουγκράνες και σκαλιστήρια, τη στιγμή που έμπαινε στο θερμοκήπιό του!

Ο άτυχος άντρας πήγε στο θερμοκήπιο στον επαρχιακό δρόμο Κεντρίου– Σταυρού για να ποτίσει τα κηπευτικά που καλλιεργεί, αλλά οι δράστες πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του και άρχισαν να τον χτυπούν, παρά την αντίσταση που προέβαλε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και στα χέρια, ώσπου τελικά έχασε τις αισθήσεις του! Αμέσως μετά, οι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και με άγνωστο μέσο.

Ο τραυματίας κατάφερε να βγει στον κεντρικό δρόμο τη στιγμή που περνούσε ένα περιπολικό και διηγήθηκε στο πλήρωμα τι είχε συμβεί. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του τοπικού τμήματος, όμως οι δράστες ήταν άφαντοι. Ο άτυχος αγρότης δήλωσε ότι δεν έχει εχθρούς και ότι δεν μπορεί να φανταστεί ποιο ήταν το κίνητρο για την άγρια επίθεση που υπέστη.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Κρήτη: Κουκουλοφόροι τραυμάτισαν αγρότη με τσουγκράνες και σκαλιστήρια Κρήτη: Κουκουλοφόροι τραυμάτισαν αγρότη με τσουγκράνες και σκαλιστήρια Reviewed by Dexi Extrem on 10:28 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: