«Τσουνάμι» από λουκέτα σε μπαρ και εστιατόρια: Φουλ φοροδιαφυγή σε Μύκονο - Σαντορίνη

Ρόδος-Υδρα- Αγκίστρι λίγες από τις περιοχές που δεν έκοβαν αποδείξεις και ήρθαν αντιμέτωποι με τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων


Το ένα μετά το άλλο πέφτουν τα λουκέτα. λόγω φοροδιαφυγής! Χτύπησαν ξανά οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, συνεχίζοντας τον εντοπισμό περιπτώσεων φοροδιαφυγής σε παραθαλάσσιες περιοχές και νησιά.

Αναλυτικά:

Στη Θεσαλονίκη μπήκε το πρώτο λουκέτο 96 ωρών (για υποτροπή), σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ, στην Εγνατίας και στο Ρέθυμνο σε εστιατόριο.

48ωρα λουκέτα

Μύκονος: Εκλεισε γνωστό beach bar restaurant στη Φτελιά

Σαντορίνη: Είδη δώρων - κοσμήματα

Ρόδος: Ιστορικό καφέ - ρεστοράντ στην παλαιά πόλη της Ρόδου - Η ταμειακή του μηχανή ήταν σε όνομα... δικηγόρου! Κατασχέθηκε για περαιτέρω έρευνα.

Αγκίστρι: Beach bar δεν είχε κόψει 70 αποδείξεις

Αίγινα: Beach bar δεν είχε κόψει 75 αποδείξεις

Σπιναλόγκα: Αναψυκτήριο για 23 αποδείξεις

Χερσόνησος Ηρακλείου: Μπαρ για 28 αποδείξεις

Θεσσαλονίκη: Καφέ για 74 αποδείξεις

Λάρισα: Καφέ για 80 αποδείξεις από delivery

Λιμάνι Πειραιά: 12 έλεγχοι σε τουριστικό γραφείο, υπηρεσίες μεταφοράς τουριστών, υπηρεσίες ξεναγού, ταξί, καφέ- παραβατικότητα 100%.

Υδρα: Μπαρ στο λιμάνι

Καλαμαριά: Ουζερί - Μη έκδοση 15 αποδείξεων αλλά και χύμα ούζο και τσίπουρο χωρίς παραστατικά.

Πρόστιμο επεβλήθη και εις βάθος έλεγχος στα βιβλία ξενοδοχείου στη Μύκονο- Δεν είχε κόψει 22 αποδείξεις, αξίας 7.000 ευρώ.
«Τσουνάμι» από λουκέτα σε μπαρ και εστιατόρια: Φουλ φοροδιαφυγή σε Μύκονο - Σαντορίνη «Τσουνάμι» από λουκέτα σε μπαρ και εστιατόρια: Φουλ φοροδιαφυγή σε Μύκονο - Σαντορίνη Reviewed by Dexi Extrem on 7/24/2017 07:44:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: