Ο υιός Τραμπ δημοσιοποίησε την αλληλογραφία του με τη Ρωσίδα δικηγόρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δημοσιοποίησε την ηλεκτρονική αλληλογραφία που έχει ανταλλάξει με τη Ρωσίδα δικηγόρο Ναταλία Βεσελνίτσκαγια, που φέρεται να του προσέφερε επιβαρυντικά στοιχεία για την Χίλαρι Κλίντον. Η δικηγόρος πάντως έχει αρνηθεί οποιαδήποτε διασύνδεση της με την ρωσική κυβέρνηση.

Οι φωτογραφίες με τις συνομιλίες ανέβηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του Τραμπ Τζούνιορ στο twitter, λίγες ώρες μετά από το δημοσίευμα των New York Times που ήθελαν τον υιό Τραμπ ενήμερο για τα στοιχεία που θα του έδινε η Βεσελνίτσκαγια, κατά της Χίλαρι Κλίντον.

Σύμφωνα με του NYT, o υιός Τραμπ είχε επιδιώξει πέρυσι συνάντηση μαζί της, ώστε να λάβει στα χέρια του τα ενοχοποιητικά δεδομένα που θα έπλητταν προεκλογικά την Κλίντον.

Μάλιστα η εφημερίδα εκτιμούσε πως τo περιεχόμενo της αλληλογραφίας ενδεχομένως να ενδιαφέρει τις αρχές που διεξάγουν έρευνες αναφορικά με το σενάριο συνωμοσίας με τη Μόσχα.

Κατά τους ισχυρισμούς του Τραμπ Jr, η Βεσελίντσκαγια δεν του παρείχε «ουσιώδεις πληροφορίες» για την αντιπάλό του πατέρα του. Βέβαια η στη συνάντηση παρευρισκόταν και ο κουνιάδους του Αμερικανού προέδρου Τζάρεντ Κούσνερ, που ο τότε επικεφαλής της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ, Πολ Μάναφορντ.


Αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη Λευκός Οίκος και Κρεμλίνο
Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει άγνοια για τη συνάντηση του υιού του με τη δικηγόρο το 2016.

Το Κρεμλίνο επίσης διαψεύδει τις θεωρίες «συνωμοσίας» για συντονισμένη απόπειρα «λάσπης» κατά της Χίλαρι Κλίντον: «Όχι, δεν γνωρίζουμε ποια είναι, όπως προφανώς δεν μπορούμε να παρακολουθούμε όλους τους Ρώσους δικηγόρους στη χώρα και στο εξωτερικό» δήλωνε σκωπτικά ο ρώσος αξιωματούχος όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ

Άλλωστε και ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, έχει ξεκαθαρίσει πως το Κρεμλίνο δε διέθετε καμία πληροφορία στη διάθεσή του για την Βεσελίνστκαγια.

Αρκετοί πάντως είναι και εκείνοι που εκφράζουν αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Τραμπ Τζούνιορ αποκάλυψε καθ’ ολοκληρία την αλληλογραφία του με την Βεσελίντσκαγια.

Στην δήλωση που συνόδευε την αποκάλυψη της αλληλογραφίας, ο Τραμπ Τζούνιορ ξεκαθάρισε πως προέβη στην δημοσιοποίηση ώστε να είναι «απόλυτα διαφανής».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/350902/o-uios-trab-dimosiopoiise-tin-allilografia-tou-me-ti-rosida-dikigoro/
Ο υιός Τραμπ δημοσιοποίησε την αλληλογραφία του με τη Ρωσίδα δικηγόρο Ο υιός Τραμπ δημοσιοποίησε την αλληλογραφία του με τη Ρωσίδα δικηγόρο Reviewed by Dexi Extrem on 21:18 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: