Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ! Πιτσιλής: Έρευνα για τον εφοριακό που έλυνε σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από κρητικό site και έγινε viral στο διαδίκτυο- Πειθαρχικές διαδικασίες εξήγγειλε ο Πιτσιλής αν όντως επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα


Με αφορμή τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία του εφοριακού στη ΔΟΥ Ηρακλείου, που έλυνε σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσίας, κι ενώ οι φορολογούμενοι περίμεναν στην ουρά, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, ζήτησε να επιβεβαιωθεί η ακρίβεια του δημοσιεύματος και, σε καταφατική περίπτωση, να ξεκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.

Η φωτογραφία με το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε από το κρητικό site neakriti.gr και εμφανίζει έναν εφοριακό να... λύνει σταυρόλεξο, τη στιγμή που στην ουρά της εφορίας περιμένουν τουλάχιστον 20 άτομα.

Όπως διευκρινίζει το neakriti.gr, η φωτογραφία είναι από το Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου στις 10 το πρωί. Έξω από το γραφείο περίμενε μια ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθούν. Στα γραφεία βρίσκονταν τρεις υπάλληλοι.

Οι δύο κυρίες, όπως είπε αναγνώστης που έστειλε στο  neakriti.gr τη φωτογραφία,εξυπηρετούσαν τους πολίτες με τον τρίτο υπάλληλο να λύνει σταυρόλεξο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου