Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Βίντεο: Παίκτης του ράγκμπι κάνει δημόσια πρόταση γάμου σε συμπαίκτη του

Ο Μαρκ Μπίβαν, ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας, χρησιμοποίησε μία μπάλα ράγκμπι, στην οποία είχε γράψει το μήνυμά του και την πρόσφερε με όλες τις... τιμές στον σύντροφό του Μάικ Κόλινς
Μία πρόταση γάμου, το κλασικό γονάτισμα, ένα ενδεικτικό δώρο και ένα καυτό φιλί μετά το «ναι». Όλα τα παραπάνω παραπέμπουν σε κλασική πρόταση γάμου... δυτικού τύπου και σύμφωνα με το πρότυπο που έχει επιβάλει ο κινηματογράφος. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, οι κινήσεις μπορεί να ήταν... κλασικού τύπου, οι πρωταγωνιστές όμως κάθε άλλο παρά ανταποκρίνονταν στα στερεότυπα της κοινωνίας. Διότι όταν ένας παίκτης ράγκμπι κάνει πρόταση γάμου στον... συμπαίκτη του, μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους οι οποίοι χειροκροτούν με πάθος, τότε το όλο σκηνικό κάθε άλλο παρά... κλασικό μπορεί να χαρακτηριστεί, έστω και αν δύο άνθρωποι κέρδισαν μία στιγμή μεγάλης ευτυχίας σε προσωπικό επίπεδο.


Ο παίκτης του ράγκμπι έκανε πρόταση γάμου στον συμπαίκτη του, με τον οποίο διατηρούσε σχέση για πολύ καιρό, στο περιθώριο του Λίβερπουλ Pride. Ο Μαρκ Μπίβαν, ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας, χρησιμοποίησε μία μπάλα ράγκμπι, στην οποία είχε γράψει το μήνυμά του και την πρόσφερε με όλες τις... τιμές στον σύντροφό του Μάικ Κόλινς.

Γύρω τους στέκονταν δεκάδες κόσμου, που παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον το όλο σκηνικό. Στη μία πλευρά της μπάλας έγραφε «γεια, στην άλλη πλευρά είναι... Μάικλ θα με παντρευτείς;». Ο Μάικλ περιεργάστηκε την μπάλα για λίγα δευτερόλεπτα και απάντησε «ναι».


Αμέσως οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν και έδωσαν ένα καυτό φιλί ο ένας στον άλλον, με τους παρόντες να χειροκροτούν και να αποθεώνουν το ζευγάρι.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου