Η ΝΔ καταδικάζει ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει "σκοτεινά πρόσωπα" πίσω απ' την επίθεση στο σπίτι Φλαμπουράρη... τον Κυριάκο θα εννοούν

Την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της, αφήνοντας αιχμές για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.


«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη νέα επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

«Καλούμε την Κυβέρνηση και τον κατ' ευφημισμό Yπουργό Προστασίας του Πολίτη να βάλουν τέλος σε αυτήν την νοσηρή κατάσταση», προσθετεί.

ΣΥΡΙΖΑ: Εμμονη σκοτεινών κύκλων στο πρόσωπο του Φλαμπουράρη

Για εμμονή σκοτεινών κύκλων στο πρόσωπο του Αλέκου Φλαμπουράρη κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού.

Η πολλοστή επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας ,Αλέκου Φλαμπουράρη αποδεικνύει την εμμονή σκοτεινών κύκλων, εναντίον του προσώπου του, τονίζει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Η ώρα της επίθεσης, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, σε σημείο όπου από τύχη δεν υπήρχαν περαστικοί, προσιδιάζει σε αδίσταχτους ανθρώπους του υποκόσμου. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση πρόκειται να φοβηθούν από τέτοια μαφιόζικα χτυπήματα», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Η ΝΔ καταδικάζει ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει "σκοτεινά πρόσωπα" πίσω απ' την επίθεση στο σπίτι Φλαμπουράρη... τον Κυριάκο θα εννοούν Η ΝΔ καταδικάζει ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει "σκοτεινά πρόσωπα" πίσω απ' την επίθεση στο σπίτι Φλαμπουράρη... τον Κυριάκο θα εννοούν Reviewed by Dexi Extrem on 7/29/2017 05:59:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: