05 Ιουλίου 2017

Αγωνιά για την καρέκλα ο ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ Δημητράκης Καμμένος-Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον ψηφίσουν για αντιπρόεδρο της Βουλής

Νέες περιπέτειες στον ΣΥΡΙΖΑ φέρνει αυτή τη φορά ο Δημήτρης Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, στην ψηφοφορία που γίνεται σήμερα στη Βουλή για τις επιπλέον θέσεις αντιπροέδρων (με βάση τον νέο κανονισμό) πολλοί βουλευτές από την τάση των 53+ δεν θέλουν να ψηφίσουν την πρόταση των ΑΝΕΛ που είναι ο βουλευτής Δημήτρης Καμμενος.


Οι βουλευτές διεμήνυσαν στο Μέγαρο Μαξίμου την αντίρρηση τους υπενθυμίζοντας τον λόγο για τον οποίο ο κ.Καμμενος ετέθη εκτός κυβέρνησης τον Σεπτέμβρη του 2015, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του για αντισημιτικού περιεχομένου αναρτήσεις σου διαδίκτυο.

Μάλιστα ο υψηλός αριθμός βουλευτών που διαφωνούν με την επιλογή Καμμένου και θέλουν να καταψηφίσουν έβαλε σε σκέψεις την κυβέρνηση που δε θέλει αυτή τη στιγμή ένα ακόμα ενδοκυβερνητικό μέτωπο και όλη την ημέρα χτες έγινε pressing στους βουλευτές να αλλάξουν γνώμη.

Πολλοί πάντως εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην ψηφίσουν τον κ.Καμμενο και ενδέχεται να απουσιάζουν γι αυτό το λόγο ή ενδέχεται να απουσιάσουν από την ψηφοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Νίκος Φίλης, Μάκης Μπαλαούρας και Φωτεινή Βάκη είναι ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αναμέμνεται να απουσιάζουν από την ψηφοφορία.