Βαρβιτσιώτης: Η ανοχή των νησιωτών απέναντι στον κ. Μουζάλα έχει εξαντληθεί

Στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στη Μόρια Λέσβου αναφέρθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τονίζοντας ότι η ανοχή των νησιωτών απέναντι στον κ. Μουζάλα έχει εξαντληθεί.


«Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα και για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες οι κάτοικοι των νησιών του Βόρειο - Ανατολικού Αιγαίου βρίσκονται αντιμέτωποι με την ολέθρια κυβερνητική πολιτική απέναντι στο Μεταναστευτικό. Βλέπουν σχεδόν καθημερινά, στα νησιά τους σκηνές “πεδίου μάχης” μεταξύ των παράνομων μεταναστών.

Για μια ακόμη φορά καλούμε τον κ. Μουζάλα να αναλάβει τις ευθύνες του. Να αφήσει τις δηλώσεις και να αναλάβει ,επιτέλους, δράση. Γιατί, το σημερινό αδιέξοδο φέρει “βαθιά – πλατιά” την υπογραφή του και μόνο. Και, γιατί, η ανοχή τόσο των νησιωτών, όσο και των υπόλοιπων Ελλήνων, απέναντί του έχει προ πολλού εξαντληθεί», τόνισε ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.
Βαρβιτσιώτης: Η ανοχή των νησιωτών απέναντι στον κ. Μουζάλα έχει εξαντληθεί Βαρβιτσιώτης: Η ανοχή των νησιωτών απέναντι στον κ. Μουζάλα έχει εξαντληθεί Reviewed by Dexi Extrem on 7/19/2017 07:20:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: