19 Ιουλίου 2017

ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ! Πολάκης: «Πήγα και εγώ στη Βαρκελώνη, συλλάβετέ με!»

Με αφορμή την υπόθεση της Ηριάννας, ο αναπληρωτής υπουργός, βρίσκει την ευκαιρία να ασκήσει κριτική στην Δικαιοσύνη και στις αποφάσεις της, με τον δικό του τρόπο ➤ στο Facebook και μετά από κατανάλωση ρακής... ξεχνώντας όμως να μας πει και ποια φαρμακευτική εταιρία του πλήρωσε τα έξοδα για να πάει διακοπούλες σε συνέδριο δήθεν...

Καθημερινές είναι πλέον οι αναρτήσεις – επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, κατά της Δικαιοσύνης. Με αφορμή την υπόθεση της Ηριάννας, ο αναπληρωτής υπουργός, βρίσκει την ευκαιρία να ασκήσει κριτική στην Δικαιοσύνη και στις αποφάσεις της, με τον δικό του τρόπο...

Σε νέα του ανάρτηση, στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook, αναφέρει «Πήγα στη Βαρκελώνη το 2002 στο πανευρωπαϊκό εντατικής θεραπείας (το πρωινά στο συνέδριο,τα βράδια σε ομάδες των δέκα μας εκπαίδευαν στο αντάρτικο πόλης οι Βάσκοι στα στενά της Μπαρτσελονετα [ΔΕ: Η Μπρτσελονέτα ρε ηλίθιε είναι η παραλία, τι στενά και μαλ@κίες λες;]) ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΜΑΣ !!!!!!!». Υπενθυμίζουμε ότι στην δικογραφία της Ηριάννας, αναφέρεται το ταξίδι της στην Βαρκελώνη, που χαρακτηρίζεται «άντρο των τρομοκρατών».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΥΓ.  Η εξήγηση για τον παροξυσμό των αριστερών με τη Βαρκελώνη είναι μια παπαριά που έγραψαν οι δικαστές στο σκεπτικό της απόφασης.

Στο σκεπτικό του δικαστηρίου, που έφερε στο φως η ιστοσελίδα news247, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Περικλής μαζί με τον σύντροφο της Ηριάννας είχαν ταξιδέψει “αδικαιολόγητα” (!) στη Βαρκελώνη.

Να σημειωθεί ότι ο σύντροφος της Ηριαννας Β.Λ. και συγκάτοικος του Περικλή Μπ. έχει αθωωθεί πρωτόδικα και αμετάκλητα με ομόφωνη απόφαση της έδρας.

“Γίνονται ταξίδια στο εξωτερικό, όπως στη Βαρκελώνη του Περικλή Μπ. και του Κωνσταντίνου Π., αδικαιολόγητα, όχι για αναψυχή, ήτοι σε πόλη της Ισπανίας που είναι γνωστή για την εκεί δράση ανάλογων τρομοκρατικών οργανώσεων” αναφέρεται στο σκεπτικό του δικαστηρίου.