Γερμανοί αγοράζουν βίλες σε ελληνικά νησιά!

Η άνοδος του ελληνικού τουρισμού τονώνει και την αγορά ακινήτων από ξένους

Η διαρκής άνοδος του ελληνικού τουρισμού τονώνει και την αγορά ακινήτων από ξένους υποστηρίζουν οι μεσίτες, ενώ σχετικό δημοσίευμα υπάρχει στην γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt. Η μεγαλύτερη ζήτηση είναι από Γερμανούς, οι οποίοι αγοράζουν πολυτελή σπίτι σε δημοφιλή νησιά.


Έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές, μαγεύονται από την ομορφιά της και αγοράζουν εξοχικές κατοικίες κυρίως εκεί που ...σκάει το κύμα. Ο λόγος για τουρίστες της κεντρικής Ευρώπης και ειδικά Γερμανούς. Η άνοδος του ελληνικού τουρισμού δίνει ώθηση και στην ελληνική αγορά ακινήτων σύμφωνα με τους ειδικούς.

«Αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα και αγοράζουν, είναι αυτοί που έχουν πολλά λεφτά», μας λένε οι μεσίτες και υποστηρίζουν πως η μεγάλη άνοδος ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2016. Επιλέγουν βίλες με θέα το απέραντο γαλάζιο σε μεγάλα ελληνικά νησιά. Οι τιμές των εξοχικών κατοικιών στην χώρα μας, σε σχέση με αυτές σε Τουρκία, Ιταλία και Ισπανία, είναι πολύ πιο χαμηλές.

Φθηνότερες από την Ελλάδα είναι μόνο η Πορτογαλία και η Κύπρος, σύμφωνα με έρευνα.
Γερμανοί αγοράζουν βίλες σε ελληνικά νησιά! Γερμανοί αγοράζουν βίλες σε ελληνικά νησιά! Reviewed by Dexi Extrem on 7/30/2017 02:06:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: