08 Ιουλίου 2017

Πρώην υπουργός σε… πρώην υπουργό: «Δεν πας καλά…»

«Βροχή» πέφτουν τα σχόλια σε ανάρτηση του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης Μάρκου Μπόλαρη [που έγινε άνθρωπος με το ΠΑΣΟΚ και τώρα το βρίζει].

Ο κ. Μπόλαρης σε ανάρτησή του στο facebook βάλει εναντίον της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.


Συγκεκριμένα έγραψε ο κ. Μπόλαρης: «Ο εναγκαλισμός και η πλήρης ταύτιση της προέδρου της Δη.Συ. με τον πρ. Πρωθυπουργό κ. Σημίτη και η κάλυψη που παρέχει σε μια από τις πιο ντροπιαστικές και μελανές περιόδους στην ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης, επιβεβαιώνει δυστυχώς τις εκτιμήσεις μας και αποτελεί μια πολύ θλιβερή εξέλιξη. Οι δημοκρατικοί πολίτες έχουν επανειλημμένα τιμωρήσει με την ψήφο τους τόσο τους πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου όσο και τις ζοφερές πρακτικές που τότε υιοθετήθηκαν και εφαρμόστηκαν. Δυστυχώς η πρόεδρος της Δη.Συ. έκανε τις επιλογές της και -με δική της ευθύνη- τορπιλίζει οριστικά την όποια προοπτική διευρυμένης συνεργασίας για το μέλλον».

Όπως είναι γνωστό και σύμφωνα πάντα με το βιογραφικό του κ. Μπόλαρη, ο Σερραίος πολιτικός μπήκε στη Βουλή με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ το 2004. Παρέμεινε στις τάξεις του Κινήματος μέχρι το 2012. Την περίοδο 2012-2014 διετέλεσε ανεξάρτητος βουλευτής. Δεν συμμετείχε στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και εξελέγη βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του ιδίου έτους.

Μεταξύ άλλων, την ανάρτηση του κ. Μπόλαρη σχολίασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και στο παρελθόν συνάδελφος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ του σημερινού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Βούγιας. «Δεν πας καλά…» του έγραψε χαρακτηριστικά!


karfitsa.gr