27 Ιουλίου 2017

Απίστευτο: Τρεις γυναίκες κατηγορούνται για τον βιασμό πάστορα-«Εμείς απλά παίζαμε» δηλώνει μία εξ αυτών (ΦΩΤΟ)

Μία από τις γυναίκες παραδέχθηκε ότι ήθελε να «δοκιμάσει» την αντοχή του πάστορα, ο οποίος, κατά τη γνώμη της, έπρεπε να είναι απαθής ως άνθρωπος του Θεού.

Τρεις γυναίκες προσήχθησαν σε δικαστήριο της Ζιμπάμπουε μετά το βιασμό ενός ανθρώπου, ο οποίος πήγε στο σπίτι τους για να απαιτήσει χρήματα που του χρωστούσαν, σύμφωνα με την εφημερίδα Chronicle . Ο εισαγγελέας Πέντρο Σόκο, δήλωσε ότι ο άνδρας ήταν πάστορας σε εκκλησία της περιοχής Κάουντράϊ Παρκ της Ζιμπάμπουε και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Μπουλαβάγιο. Ο εισαγγελέας δεν αποκάλυψε το όνομα του πάστορα.

Οι τρεις γυναίκες, η Σάντρα Νκούμπε 21 ετών, η Ριαμουχέτσι Μλάουσι 23 ετών και η Μονγκίβε Μπόφου 25 ετών, συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διακεκριμένη σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα ο πάστορας πήγε στο σπίτι των γυναικών επειδή του χρωστούσαν χρήματα, ωστόσο, εντελώς ξαφνικά, η μία από τις γυναίκες τον ακινητοποίησε και οι άλλες του κατέβασαν το παντελόνι και τον βίασαν.



Απλώς παίζαμε

Οι κατηγορούμενες αρνήθηκαν ότι βίασαν τον πάστορα, αλλά παραδέχθηκαν την άσεμνη επίθεση. Συγκεκριμένα, η Νκούμπε δήλωσε: «Εμείς απλά παίζαμε, δεν θεωρούσα ότι θα το έπαιρνε στα σοβαρά».

Η Μλάουσι, από την πλευρά της, παραδέχθηκε ότι ήθελε να «δοκιμάσει» την αντοχή του πάστορα, καθώς όπως ισχυρίστηκε, ο πάστορας είχε τη συνήθεια να παρακολουθεί όταν οι γυναίκες κολυμπούσαν. «Αυτός πάντα με παρακολουθούσε όταν έκανα μπάνιο και ισχυριζόταν ότι είναι απαθής ως άνθρωπος του Θεού. Ήθελα, λοιπόν, να διαπιστώσω αν ο ισχυρισμός του ήταν αληθής ή όχι», τόνισε η γυναίκα.

Ο καταγγέλλων μεταφέρθηκε στο Κεντρικό Νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση. Οι κατηγορούμενες προφυλακίστηκαν μέχρι την 7η Αυγούστου, οπότε και θα διεξαχθεί η δίκη τους.