ΕΤΣΙ! Εφοριακοί... τουρίστες σφράγισαν την παλαιότερη καφετέρια του Βόλου

Με βερμούδες, μπλουζάκια, σαγιονάρες και σακίδια, οι εφοριακοί εμφανίζονταν ως πελάτες των καταστημάτων και αιφνιδίασαν


Tην πιο παλιά καφετέρια στην παραλία του Βόλου σφράγισαν εφοριακοί που εμφανίστηκαν σαν τουρίστες από την Παρασκευή στον Βόλο και διενήργησαν δεκάδες ελέγχους σε καταστήματα εστίασης, για την έκδοση αποδείξεων και την ύπαρξη μηχανημάτων POS.

Με βερμούδες, μπλουζάκια, σαγιονάρες και σακίδια, οι εφοριακοί εμφανίζονταν ως πελάτες των καταστημάτων και αιφνιδίασαν. Η «παρέα» των τουριστών-εφοριακών, το Σάββατο το βράδυ πήγε στην καφετέρια στην παραλία του Βόλου, κάθισε και παρήγγειλε στο σερβιτόρο, που πήγε για την παραγγελία.

Όμως, λίγη ώρα αργότερα κι αφού είχαν δει τι συμβαίνει, χωρίς να προκαλέσουν υποψίες, αποκάλυψαν την πραγματική τους ταυτότητα και προχώρησαν σε έλεγχο στα τραπεζάκια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν σχεδόν 30 τραπεζάκια χωρίς απόδειξη και ο πέλεκυς έπεσε βαρύς, με πρόστιμο 10.000 ευρώ και 48ωρο λουκέτο στην καφετέρια.

Το λουκέτο και η σφράγιση του καταστήματος, έγιναν χθες το απόγευμα και το οποίο κατάστημα θα παραμείνει κλειστό έως και αύριο στις 4 το απόγευμα.

Έγινε γνωστό ότι οι εφοριακοί επέβαλαν πρόστιμα και σε άλλα μαγαζιά του Βόλου για τη μη έκδοση αποδείξεων, όπως τσιπουράδικα, καφετέριες και μπαρ, αλλά η περίπτωση της καφετέριας ήταν και η πλέον σοβαρή αφού χαρακτηρίζεται από την ιστορικότητά της και το πασίγνωστο όνομά της.
ΕΤΣΙ! Εφοριακοί... τουρίστες σφράγισαν την παλαιότερη καφετέρια του Βόλου ΕΤΣΙ! Εφοριακοί... τουρίστες σφράγισαν την παλαιότερη καφετέρια του Βόλου Reviewed by Dexi Extrem on 7/25/2017 12:30:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: