ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ; Αγωγή-μαμούθ κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει η οικογένεια του Αμερικανού για το έγκλημα στον Λαγανά

Στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων θα παιχτεί η τελευταία πράξη της άγριας δολοφονίας του 22χρονου Αμερικάνου Μπακαρί Χέντερσον.

Η οικογένειά του αν και αρχικά δεν είχε αποκαλύψει τις μελλοντικές κινήσεις αποφάσισε στη μνήμη του παιδιού της να κινηθεί νομικά ώστε να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του.

Ήδη την υπεράσπιση του Χέντερσον Μπακαρί φαίνεται πως έχει αναλάβει γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, ο κ. Αντρέας Πάτσης ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του αναμένεται να καταθέσει αγωγή-μαμούθ κατά παντός υπευθύνου με την οποία θα ζητείται αποζημίωση για ψυχική οδύνη.

«Η οικογένεια βρίσκεται ακόμα σε συναισθηματικό vertigo και αυτό είναι απόλυτα λογικό γιατί το παιδί τους ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και δεν γύρισε ποτέ. Έχω συνομιλήσει κατ’επανάληψη με τη μητέρα του Μπακαρί, που μου ζητάει επίμονα να κάνω ό,τι είναι δυνατόν σε νομικό επίπεδο για να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι.

Μέσα στον Αύγουστο θα ταξιδέψω στην Αμερική για να συναντήσω την οικογένεια από κοντά.

Εκ μέρους της οικογένειας θα κάνουμε τα πάντα για την τιμωρία των δραστών αυτής της βάναυσης και απάνθρωπης επίθεσης» δηλώνει ο κ. Ανδρέας Πάτσης.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ; Αγωγή-μαμούθ κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει η οικογένεια του Αμερικανού για το έγκλημα στον Λαγανά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ; Αγωγή-μαμούθ κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει η οικογένεια του Αμερικανού για το έγκλημα στον Λαγανά Reviewed by Dexi Extrem on 18:16 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: