14 Ιουλίου 2017

Κρήτη: Περίεργη υπόθεση καταγγελιών βιασμού ερευνά η αστυνομία

Δύσκολα θα βγάλουν άκρη οι αστυνομικές υπηρεσίες του Ηρακλείου με τις καταγγελίες που υπέβαλαν η μια εναντίον της άλλης δυο οικογένειες από την Γαλλία, οι οποίες παραθερίζουν μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους στο ίδιο ξενοδοχείο στην περιοχή της Ανάληψης.


Οι δίδυμες κόρες της μιας οικογένειας, ηλικίας 17 χρόνων, φέρονται να κατήγγειλαν ότι τις βίασαν τα δυο ανήλικα αγόρια ηλικίας 17 και 14 χρόνων, παιδιά της άλλης οικογένειας  με την οποία έκαναν μαζί διακοπές. Όμως, τα δυο αδέλφια φέρονται να κατήγγειλαν με τη σειρά τους τις επίσης ανήλικες αδελφές για... αποπλάνηση! Οι γονείς των κοριτσιών έδωσαν κατάθεση, όχι όμως και τα ίδια τα φερόμενα ως θύματα, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμος παιδοψυχολόγος! Το ίδιο συνέβη και με τα δυο αγόρια, των οποίων οι γονείς υπέβαλαν μήνυση στην άλλη οικογένεια.

Και ενώ η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, αφού δεν μπορεί να σχηματιστεί ακόμη δικογραφία καθώς εκκρεμούν οι καταθέσεις των φερόμενων ως θυμάτων εκατέρωθεν και η ιατροδικαστική εξέταση των κοριτσιών, το βέβαιο είναι ότι οι κοινές διακοπές των δυο οικογενειών είχαν... άδοξο τέλος!

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ