ΔΟΛ: Αναλαμβάνει και επίσημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Το Πρωτοδικείο της Αθήνας πριν από λίγο αποφάσισε να επικυρώσει την εξαγορά του ΔΟΛ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να απορρίψει τις ενστάσεις που είχαν κατατεθεί (ενώ έγινε δεκτή η παρέμβαση 94 εργαζομένων υπέρ του διαγωνισμού).


Οπως είναι γνωστό, πριν από λίγο καιρό ο γνωστός εφοπλιστής είχε πλειοψηφίσει στην εξαγορά του Οργανισμού Λαμπράκη προσφέροντας  22.892.600 ευρώ, κάνοντας την υψηλότερη προσφορά από τους υπόλοιπους, δηλαδή τον Ιβάν Σαββίδη, την κυπριακή εταιρεία Vegata και την εταιρεία Centric του Ροδόλφου Οντόνι.

Υπολογίζεται ότι σε μια εβδομάδα από σήμερα θα  μεταβιβαστεί το σύνολο του ενεργητικού του ΔΟΛ στην εταιρεία Alter Ego συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η νέα εποχή για τον Οργανισμό Λαμπράκη (Τα Νέα, το Βήμα, τον Βήμα fm και το ιn.gr) ξεκινά με την παράδοση του τιμονιού του από την ειδική διαχείριση στον νέο ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη.
ΔΟΛ: Αναλαμβάνει και επίσημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΔΟΛ: Αναλαμβάνει και επίσημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης Reviewed by Dexi Extrem on 7/24/2017 08:22:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: