Αφησαν τους κουκουλοφόρους να σπάσουν όλη την Ερμού και τώρα τους ψάχνουν από τα βίντεο

Οι καταγγελίες των καταστηματαρχών της οδού Ερμού για ολιγωρία της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Δευτέρας φαίνεται να επιβεβαιώνονται.


Κατόπιν εορτής, στην αστυνομία μελετούν το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας κατεστραμμένων καταστημάτων, σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης των ταραξιών. Υπενθυμίζεται πως οι καταστηματάρχες «φώναζαν» ότι η αστυνομία είχε ρόλο παρατηρητή στο ντελίριο των βανδαλισμών από 200 άτομα και ουσιαστικά επέτρεψε στους κουκουλοφόρους να διαλύσουν τα καταστήματα.

Τώρα, από τη λεωφόρο Κατεχάκη στελέχη του υπουργείου μιλούν για κακή εκτίμηση και πως κάποιοι αξιωματικοί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων, αλλά και... ανυπαρξία συλλήψεων.

Τι απαντούν οι αστυνομικοί

Από την πλευρά τους, οι αξιωματικοί επικεφαλής των μέτρων υπερασπίζονται την απόφαση διακριτικής αστυνομικής παρουσίας, υποστηρίζοντας ότι σε περίπτωση που οι «διαμαρτυρόμενοι» κουκουλοφόροι έκαναν πορεία περιστοιχιζόμενοι από αστυνομικές δυνάμεις, αυτό θα αποτελούσε αφορμή για πρόκληση εκτενέστερων επεισοδίων και μεγαλύτερης διάρκειας.
Αφησαν τους κουκουλοφόρους να σπάσουν όλη την Ερμού και τώρα τους ψάχνουν από τα βίντεο Αφησαν τους κουκουλοφόρους να σπάσουν όλη την Ερμού και τώρα τους ψάχνουν από τα βίντεο Reviewed by Dexi Extrem on 7/19/2017 10:49:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: