18 Ιουλίου 2017

Σημίτης – Παπαντωνίου: Σούσι χωρίς χαιρετισμούς

Η νύχτα ήταν γλυκιά και ένα απαλό αεράκι, σαν χάδι, φύσαγε σε μια από τις πιο όμορφες αυλές των Βορείων προαστίων, εκεί όπου στεγάζεται το Oozora, στον χώρο του παλιού Cash.

Μόνο που αυτό ουδόλως εμπόδισε την πλειοψηφία των θαμώνων του μαγαζιού, να «απολαύσουν» εκτός από το εξαιρετικό σούσι τους και την τυχαία συνύπαρξη του ζεύγους Κώστας και Δάφνη Σημίτη με τον Γιάννο Παπαντωνίου και την σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου.

Μια συνύπαρξη που περιορίστηκε αποκλειστικά στο ότι τα δύο ζεύγη απλά έτυχε να συμπέσουν το ίδιο βράδυ στον ίδιο χώρο, σε μια μάλλον απρόβλεπτη συνάντηση.

Το ζεύγος Σημίτη μάλιστα έτρωγε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας κ. Παναγιώτη Θωμόπουλο σε ένα τραπέζι στον υπερυψωμένο από την αυλή χώρο του εστιατορίου.

Αντίθετα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν μόνο με την σύζυγό του και κανέναν άλλο στο τραπέζι τους, δείγμα και αυτό της μοναχικότητας λένε κάποιοι που διέπει τον τελευταίο καιρό τις εξόδους τους.

Πριν από λίγες ημέρες το ζεύγος Παπαντωνίου που έχει απασχολήσει έντονα την ελληνική δικαιοσύνη τα τελευταία χρόνια, ήρθε αντιμέτωπο με άλλη μία ποινική δίωξη, που αφορά την πώληση της βίλας τους στην Σύρο.

Εκεί όπου κατέφευγαν όταν τα καλοκαίρια τους ήταν ανέφελα και χωρίς προβλήματα, εκεί όπου φιλοξενούσαν ισχυρούς φίλους τους, πριν ξεσπάσει πάνω τους η δικαστική θύελλα των τελευταίων ετών.
Το ζεύγος Σημίτη σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν επεδίωξε χαιρετισμό ούτε εκ του μακρόθεν, αποφεύγοντας να διασταυρώσει βλέμματα με τον πρώην υπουργό και την σύζυγό του.

Το αυτό αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να πράξει ο Γιάννος Παπαντωνίου και η συμβία του, που απόλαυσαν το αγαπημένο τους σούσι και αποχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες δεύτεροι, αφού ο πρώην πρωθυπουργός που είχε αφιχθεί νωρίτερα, έφυγε όπως ήρθε.

Ήταν έλεγαν κάποιοι παρόντες στο σκηνικό σαν να μην τους είδαν ποτέ, σαν να μην υπήρχαν μαζί τους, λίγα μέτρα πιο μακριά το βράδυ που βρέθηκαν τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά…

Πηγή: Mononews.gr