22 Ιουλίου 2017

Απίστευτο βίντεο: Κροκόδειλος επιστρέφει τη σορό άνδρα στους συγγενείς του μετά απο εντολή «γητευτή»

Την απίστευτη στιγμή που ένας κροκόδειλος «επέστρεψε» σε χωρικούς στην Ινδονησία το πτώμα ενός συγγενή τους μετά από εντολή που δέχτηκε από έναν ντόπιο «γητευτή» κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με τα ινδονησιακά ΜΜΕ, ο 41χρονος έκανε μπάνιο σε έναν ποταμό της περιοχής Μπεράου με τους φίλους του την περασμένη Τρίτη, όταν το τεράστιο ερπετό του επιτέθηκε και τον παρέσυρε μακριά.

Οι συγχωριανοί και οι συγγενείς του τον έψαχναν απεγνωσμένα επί δύο ολόκληρες μέρες στις όχθες του ποταμού, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Θεωρώντας ήδη τον άτυχο άνδρα νεκρό, τα μέλη της οικογένειάς του αποφάσισαν να προσλάβουν έναν ντόπιο μάγο, ο οποίος θεωρείται κάτι σαν «γητευτής κροκοδείλων», προκειμένου να καλέσει τα ερπετά που ζουν στον ποταμό να επιστρέψουν τη σορό του 41χρονου. Με την καθοδήγηση των φίλων του θύματος που ήταν μάρτυρες της αρπαγής, ο μάγος κατάφερε να εντοπίσει τον κροκόδειλο που επιτέθηκε στον χωρικό και να κάνει το ξόρκι του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο κροκόδειλος εξαφανίστηκε για λίγες ώρες και κατόπιν επέστρεψε μεταφέροντας στο στόμα του τη σορό του άνδρα. Εντύπωση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι έδειχνε να προστατεύει το πτώμα, μην αφήνοντας τους άλλους κροκόδειλους της περιοχής να το πλησιάσουν.

Η τοπική αστυνομία πάντως χαρακτήρισε σε δήλωσή της «καθαρή σύμπτωση» το γεγονός ότι η σορός του άνδρα βρέθηκε μετά το «ξόρκι» του μάγου, επισημαίνοντας ότι οι τραγωδίες θα συνεχιστούν όσο οι ντόπιοι συνεχίζουν να κολυμπούν στην περιοχή παρά τις προειδοποιήσεις.