Ο ΜΟΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Ο Ούγγρος πρωθυπουργός ζητά από την Ιταλία να κλείσει τα λιμάνια της

Στο μεταναστευτικό και στο προσφυγικό θέλησε να αναφερθεί, σε υψηλούς τόνους, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, σε συνέντευξή του στην δημόσια ραδιοφωνία της χώρας του.


Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο Ορμπάν τόνισε ότι «η Ιταλία θα έπρεπε να κλείσει τα λιμάνια της».

Ανακοίνωσε, δε, ότι οι τέσσερις χώρες της ομάδας του Βίσεγκραντ -Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία και Σλοβακία- σε γράμμα που απέστειλαν στον Ιταλό πρωθυπουργό Πάολο Τζεντιλόνι, κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση του μεταναστευτικού και του προσφυγικού. Ο ίδιος εκτιμά πως «αν δεν κλείσουν τα λιμάνια της Ιταλίας και συνεχισθούν οι αφίξεις μεταναστών, το πρόβλημα θα γίνει μη διαχειρίσιμο, από την στιγμή που Γερμανία και Αυστρία θα κλείσουν τα σύνορά τους».

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός, όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Λα Ρεπούμπλικα, δήλωσε τέλος πως η ομάδα του Βίσεγκραντ είναι της άποψης πως το όλο πρόβλημα πρέπει να επιλυθεί στην Λιβύη.
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Ο Ούγγρος πρωθυπουργός ζητά από την Ιταλία να κλείσει τα λιμάνια της Ο ΜΟΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Ο Ούγγρος πρωθυπουργός ζητά από την Ιταλία να κλείσει τα λιμάνια της Reviewed by Dexi Extrem on 20:42 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: