Τραγική ειρωνεία: Η σύζυγος του άτυχου επισμηναγού εργαζόταν στο ΓΝΑ και τέθηκε σε επιφυλακή για να υποδεχθεί τη σορό του

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης η Πολεμική Αεροπορία πενθεί τον άδικο χαμό του 34χρονου επισμηναγού Νίκου Γρηγορίου.

Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε μαζί με τον 43χρονο φίλο του Διονύση Τσεκούρα όταν το υπερελαφρύ αεροσκάφος τύπου TL 20 της Αερολέσχης Λάρισας κατέπεσε στην περιοχή Δένδρα, λίγο έξω από τη Λάρισα.


Ο Νίκος Γρηγορίου μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στην Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη “Φάντομ” και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα.

Όπως αναφέρει το armynow, όταν η Μοίρα έκλεισε φέτος το καλοκαίρι, μετατέθηκε για την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε και στη συνέχεια έλαβε άδεια.

Τραγική λεπτομέρεια: Η σύντροφος στη ζωή του 34χρονου πιλότου έμαθε για την απώλεια όταν το 251 ΓΝΑ στο οποίο εργάζεται, τέθηκε σε επιφυλακή για να υποδεχθεί πιθανό τραυματία ή νεκρό από την πτώση του αεροπλάνου.


Τραγική ειρωνεία: Η σύζυγος του άτυχου επισμηναγού εργαζόταν στο ΓΝΑ και τέθηκε σε επιφυλακή για να υποδεχθεί τη σορό του Τραγική ειρωνεία: Η σύζυγος του άτυχου επισμηναγού εργαζόταν στο ΓΝΑ και τέθηκε σε επιφυλακή για να υποδεχθεί τη σορό του Reviewed by Dexi Extrem on 7/27/2017 03:15:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: