Τζιχαντιστής έκανε αυτή την μεταμφίεση για να γλυτώσει -Μακιγάζ με γένια [εικόνες]

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ξεφύγουν από την Μοσούλη, η οποία έπεσε στα χέρια της ιρακινής κυβέρνησης, οι στρατιώτες του ISIS μεταμφιέζονται σε γυναίκες για να περάσουν απαρατήρητοι και να διαφύγουν.

Ενας εξ αυτών, σε μια φωτογραφία που δημοσιοποίησε ο ιρακινός στρατός, δείχνει να έχει καταφύγει σε ένα ξεκαρδιστικό μακιγιάζ. Εβαψε σαν καρικατούρα τα φρύδια και έντονα μαύρα τα μάτια, πολύ κόκκινα και υπερβολικά τα χείλα, μωβ σκια στα μάτια, συνοδευόμενα από γένια, ενώ επιχείρησε να σχεδιάσει και ελιές στα μάγουλα.Ωστόσο, τον πρόδωσε η τριχοφυία του, όπως και πολλούς άλλους τρομοκράτες του ISIS. Οι περισσότεροι συνελήφθησαν από τις τοπικές δυνάμεις του στρατού και έκρυβαν τα γένια και τα μουστάκια πίσω από μπούρκες.

Η πόλη της Μοσούλης, η δεύτερη σημαντικότερη πόλη του Ιράκ, η οποία αποτελούσε την πρωτεύουσα του «χαλιφάτου» των τρομοκρατών, βρίσκεται στα χέρια της κυβέρνησης. Οι τζιχαντιστές αφήνουν πίσω τους μια κατεστραμμένη πόλη και τους κατοίκους σε απόγνωση.
Τζιχαντιστής έκανε αυτή την μεταμφίεση για να γλυτώσει -Μακιγάζ με γένια [εικόνες] Τζιχαντιστής έκανε αυτή την μεταμφίεση για να γλυτώσει -Μακιγάζ με γένια [εικόνες] Reviewed by Dexi Extrem on 7/24/2017 08:16:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: