Τώρα ο χοιροβοσκός τα βάζει με τον Άρειο Πάγο

Δείτε τι έγραψε στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, τονίζοντας -προς τους δικαστές- ότι «ο σεβασμός κατακτάται, δεν απονέμεται!»

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις του Παύλου Πολάκη στη Δικαιοσύνη, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας φαίνεται πώς έχει αναλάβει το... έργο να σχολιάζει κάθε απόφασή της.

Έτσι, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Κρητικός πολιτικός επιτίθεται στους δικαστές του Αρείου Πάγου, σχολιάζοντας ότι έλαβαν απόφαση υπέρ των εργοδοτών, με αφορμή άρθρο του left.gr, το οποίο ο ίδιος παραθέτει στην ανάρτησή του, με τίτλο: «Απόφαση-σοκ του Αρείου Πάγου: Η επίσχεση μπορεί να θεωρηθεί "σιωπηρή δήλωση βούλησης του εργαζόμενου να λύσει τη σύμβαση εργασίας"»

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη, αυτούσια:

Δεύτερη ,εντός ολίγων ημερών ,ΒΑΘΕΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ, ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!!!!!!!!!!!!!
Προφανως τυχαίο γεγονός (εδω γελάνε).Μιληστε μου ξανά για νομικό πολιτισμό και τις εξελίξεις σε αυτόν ,σηκώστε το φρύδι απο αγανάκτηση για προσβολή της Δικαιοσυνης και της δημοκρατίας ,βγάλτε ανακοινωςεις περι ανεξαρτησίας του τρίτου πυλώνα ....
Διαβάστε το σκεπτικό της αποφαςης που "δαγκώνει τους αδύναμους"και πείτε μου για αστοιχείωτους .
Ο σεβασμός κατακτάται ΔΕΝ απονέμεται !!!!!


Τώρα ο χοιροβοσκός τα βάζει με τον Άρειο Πάγο Τώρα ο χοιροβοσκός τα βάζει με τον Άρειο Πάγο Reviewed by Dexi Extrem on 7/23/2017 11:34:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: