Ιβάνκα Τραμπ: Το... αηδιαστικό σνακ που σέρβιρε στο πάρτι της κόρης της

Η «πρώτη κόρη» των ΗΠΑ πρόσφερε στους καλεσμένους της... ψητά λουκάνικα με marshmellows (τα αφράτα ζαχαρωτά)!
H κόρη της Ιβάνκα Τραμπ, Αραμπέλα, έκλεισε τα έξι της χρόνια και η... «πρώτη κόρη» των ΗΠΑ κατάφερε για μία ακόμη φορά να κάνει την έκπληξη και να κλέψει την παράσταση.

Όχι τόσο η ίδια, όσο ένα από τα... σνακ που πρόσφερε στο πάρτι γενεθλίων.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Ιβάνκα οργάνωσε πάρτι και έβαλε χρωματιστά σημαιάκια, άπλωσε τραπεζομάντιλα με παιδικούς ήρωες, ανέβασε και μια πολύ γλυκιά γιορτινή φωτογραφία στο λογαριασμό της Instagram μαζί με την κόρη της.

Σε κανονικές συνθήκες, θα ήταν ένα απλό παιδικό πάρτι που θα περνούσε απαρατήρητο ή έστω θα δινόταν βάση ως προς το γεγονός ότι πρόκειται για την εγγονή του προέδρου των ΗΠΑ. Ωστόσο, η Ιβάνκα σέρβιρε ένα σνακ, που πολλοί θα το χαρακτήριζαν μία... αηδία: ψητά λουκάνικα με marshmellows (τα αφράτα ζαχαρωτά).


Η ίδια μάλιστα έφτιαξε, «ελαφρά τη καρδία» και χωρίς ενοχές, το σνακ, το οποίο είναι φιλιππινέζικο και «παίζει» πολύ στα παιδικά πάρτι.

Πολλοί ήταν όμως εκείνοι που διαφώνησαν με αυτήν την επιλογή και το τρολάρισμα δεν αποφεύχθηκε. «Όχι, τα hot dog δεν είναι αρκετά κόκκινα και τα ζαχαρωτά δεν είναι χρωματιστά και δεν είναι κολλημένα πάνω σε ανανά. Καμία ποιότητα» έγραψε ένας χρήστης στο Τwitter.

«Τώρα αυτό είναι ζαχαρωτό ή λουκάνικο; Οι πλούσιοι είναι τρελοί» έγραψε ένας άλλος. «Όμως δεν έχει ούτε καραόκε ούτε σπαγγέτι ούτε πιωμένους θείους και κουτσομπόλες θείες» σχολίασε ένας ακόμη χρήστης στο Twitter.
Ιβάνκα Τραμπ: Το... αηδιαστικό σνακ που σέρβιρε στο πάρτι της κόρης της Ιβάνκα Τραμπ: Το... αηδιαστικό σνακ που σέρβιρε στο πάρτι της κόρης της Reviewed by Dexi Extrem on 7/19/2017 09:50:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: