Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας είναι ο «χορηγός» του Βαρουφάκη

Ο ίδιος ο Τσίπρας έδωσε στον Γιάνη Βαρουφάκη το υπουργείο Οικονομικών, αφού πίστεψε στο περίφημο Plan Β, δήλωσε στον ΣΚΑΙ η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ.


Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο «χορηγός» του Γιάνη Βαρουφάκη, όχι η Νέα Δημοκρατία, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ειρωνευόμενη την αυτοκριτική του κ. Τσίπρα για την επιλογή Βαρουφάκη, η πρώην υπουργός, σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός αύριο θα λέει ότι έκανε λάθος και στην επιλογή του Πάνου Καμμένου για κυβερνητικό εταίρο.

Εκτίμησε ωστόσο πως ο κ. Τσίπρα «θα πληρώσει το τίμημα» για την απόφασή του να συνεργαστεί εκ νέου με τον κ. Καμμένο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ενώ είχε κι άλλες επιλογές.

Αναφερόμενη στην πρόσφατη συνέντευξη του ο πρωθυπουργού στη βρετανική «Guardian», η κ. Μπακογιάννη σημείωσε δηκτικά πως ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει που τον λένε ψεύτη κι όχι κλέφτη, «λες και το ψεύτης δεν είναι τίποτα».

Σχετικά με το νομοσχέδιο του Νίκου Παπά για την κατανομή της διαφήμισης, η κ. Μπακογιάννη είπε: «Ο κ Παππάς απέτυχε με τα τέσσερα κανάλια και έρχεται τώρα δια του οικονομικού ελέγχου να επιβάλει τη γραμμή του στους τηλεοπτικούς σταθμούς και να σταματήσει τις ελεύθερες συμφωνίες».
Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας είναι ο «χορηγός» του Βαρουφάκη Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας είναι ο «χορηγός» του Βαρουφάκη Reviewed by Dexi Extrem on 7/26/2017 01:12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: