Βίντεο: Τα φρύδια αυτής της γυναίκας κατάφεραν να... επισκιάσουν τον Τραμπ

Τρελή καζούρα στα social media
Στις αρχές της εβδομάδας, ο Αμερικανός πρόεδρος εκφώνησε μια ομιλία στον Λευκό Οίκο με θέμα το Obamacare, σε μια απόπειρα να ενθαρρύνει τους Ρεπουμπλικανούς να ψηφίσουν υπέρ της κατάργησης του προγράμματος στη σημερινή κρίσιμη ψηφοφορία.

Η αποτυχία του να πείσει τρεις από αυτούς, είχε ως αποτέλεσμα τη σημερινή καταψήφιση από τη Γερουσία του νομοσχεδίου για την απόρριψη του Obamacare, ένα ηχηρό χαστούκι για το κόμμα των Ρεπουμπλικανών αλλά και τον ίδιο τον Τραμπ.

Γιατί όμως η ομιλία του Αμερικανού Προέδρου δεν κατάφερε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα; Έφταιγαν άραγε τα αδύναμα επιχειρήματα του ή μήπως υπήρξε κάποιος άλλος λόγος, ένας αστάθμητος παράγοντας που τράβηξε την προσοχή από τα όσα σημαντικά έλεγε ο Τραμπ, προκαλώντας έτσι εμμέσως την «ανταρσία»;

Σύμφωνα με αρκετούς χρήστες στο Ίντερνετ, ήταν σχεδόν αδύνατο να παρακολουθήσει κανείς την ομιλία, αφού υπήρχε ένας σημαντικός περισπασμός στο φόντο: τα φρύδια μιας γυναίκας που στεκόταν ακριβώς πίσω από τον Αμερικανό πρόεδρο, ακίνητη, σοβαρή και με... σχεδόν απεγνωσμένο βλέμμα.


Αυτά τα παράξενα αυτά φρύδια (και το κενό βλέμμα από κάτω τους) έγιναν αντικείμενο τρελής καζούρας στα social media, με κάποιους χρήστες να τα... κατηγορούν για τη σήμερινή ήττα του Τραμπ και άλλοι να τα χαρακτηρίζουν... χειρότερα και από το καταδικασμένο TrumpCare.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα tweetsΒίντεο: Τα φρύδια αυτής της γυναίκας κατάφεραν να... επισκιάσουν τον Τραμπ Βίντεο: Τα φρύδια αυτής της γυναίκας κατάφεραν να... επισκιάσουν τον Τραμπ Reviewed by Dexi Extrem on 7/28/2017 07:25:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: