29 Ιουλίου 2017

Βίντεο: Μεθυσμένες Βρετανίδες έκαναν άνω-κάτω πτήση με βρισιές, φωνές και χειρονομίες

Τη στιγμή που μια παρέα από μεθυσμένες γυναίκες εκτός ελέγχου απομακρύνονται από μια πτήση της Ryanair από αστυνομικούς κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το περιστατικό έλαβε χώρα σε χθεσινοβραδυνή πτήση της Ryanair που εκτελούσε το δρομολόγιο Λίβερπουλ-Αλικάντε.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι μεθυσμένες Βρετανίδες ήταν εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα τo πλήρωμα να καλέσει την τοπική αστυνομία για να τις συλλάβει μετά την προσγείωση στην Ισπανία.

Από την πρώτη στιγμή που επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, οι γυναίκες φώναζαν, έβριζαν και χειρονομούσαν σε άλλους επιβάτες, χωρίς να πτοούνται καθόλου από τις προσπάθειες του πληρώματος να τις ηρεμήσει. Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, το αεροσκάφος προσγειώθηκε και κλήθηκε η αστυνομία προκειμένου να συλλάβει την παρέα των ταραξιών.

Στο βίντεο που ανέβασε επιβάτης στα social media, οι γυναίκες μαζεύουν τα πράγματά τους και κατεβαίνουν κακήν-κακώς από το αεροσκάφος, υπό τα γιουχαίσματα επιβατών. Όταν πια απομακρύνονται, οι επιβάτες χειροκροτούν ανακουφισμένοι.