Το Μαξίμου τρέμει τον Βαρουφάκη: Έχει «ηχητικό υλικό» και κάνει κόμμα

Σοβαρό πρόβλημα για τον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υπουργός Οικονομικών του

Η απόφαση του Γιάνη Βαρουφάκη να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος στον χώρο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς πρέπει να θεωρείται δεδομένη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις οποίες έχει στη διάθεσή της η «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου».

Και αυτό γιατί οι μετρήσεις που έχουν παραγγελθεί, προκειμένου να διακριβώσουν την απήχηση την οποία έχουν οι θέσεις του στην κοινωνία, εμφανίζουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά δημοφιλίας στις νεαρές ηλικιακές ομάδες.

Δεν είναι όμως μόνο το νέο κόμμα που ταράζει το Μαξίμου, καθώς ο πρώην υπουργός Οικονομικών προβαίνει σε εντυπωσιακές αποκαλύψεις, που κυριολεκτικά κουρελιάζουν το αφήγημα της διαπραγμάτευσης την οποία επικαλείται ο πρωθυπουργός.

«Ολοι οι διάλογοι είναι καταγεγραμμένοι στο κινητό μου» φέρεται να έχει πει ο Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ δεν επιβεβαιώνει κάποιες πληροφορίες που θέλουν την ελληνική έκδοση να έχει περισσότερες αποκαλύψεις, μιας και απευθύνεται στην εγχώρια αγορά.

εφ. Ελευθερία του Τύπου
Το Μαξίμου τρέμει τον Βαρουφάκη: Έχει «ηχητικό υλικό» και κάνει κόμμα Το Μαξίμου τρέμει τον Βαρουφάκη: Έχει «ηχητικό υλικό» και κάνει κόμμα Reviewed by Dexi Extrem on 10:34 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: