Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Πώς «έφαγαν» μισό εκατομμύριο ευρώ από πασίγνωστο ΞΕΡΟΛΑ Έλληνα δημοσιογράφο;

Νέες εξελίξεις περιμένουν τον πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο στην υπόθεση εξαπάτησής του από χρηματιστή που του στοίχισε 550.000 ευρώ.

Ο λόγος για τον...
Γιώργο Λιάγκα!

Σε βάρος του χρηματιστή και των ιθυνόντων της εταιρείας που εκπροσωπούσε ασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ αναμένεται το βούλευμα για παραπομπή τους ή μη σε δίκη.

«Εφόσον ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, αυτό είναι μια θετική εξέλιξη για την αντιδικία του κ. Λιάγκα. Το αστικό δικαστήριο θα περιμένει την έκβαση του ποινικού σκέλους της υπόθεσης και στη συνέχεια θα συζητήσει ξανά το αστικό σκέλος» εξηγεί στην εφημερίδα Espresso ο συνήγορος του παρουσιαστή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στάθηκε ένας φίλος του, που κατέθεσε ως μάρτυρας και περιέγραψε τη γνωριμία του παρουσιαστή με τον 21χρονο τότε χρηματιστή και τους λόγους που τον εμπιστεύτηκε: «Το 2007 γνωρίζει τον χρηματιστή στην Λάρισα, όπου κατέβαινε υποψήφιος στις εκλογές.

Λίγο καιρό αργότερα ο νεαρός μετακόμισε στην Αθήνα. Η σχέση του με τον Λιάγκα ήταν φιλική και του είπε ότι έπιασε δουλειά στην συγκεκριμένη χρηματιστηριακή. Του είπε ότι «αν έχεις λεφτά, δώσ’ τα σε μένα να τα επενδύσω». Ο Λιάγκας ήξερε και τον ιδιοκτήτη, γιατί ήταν από τη Βουλιαγμένη. Τον ρώτησε αν είναι στην εταιρεία και ο ιδιοκτήτης τον σύστησε ως ανερχόμενο αστέρι».

Ήταν λίγο πριν από το γάμο του, το 2010 όταν ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε περίπου 330.000 ευρώ και τα πήρε, οπότε έμεινε ήσυχος πως όλα πήγαιναν καλά. Ωστόσο, τρία χρόνια αργότερα και ενώ βρισκόταν στην Τήνο, λίγο πριν από τον Δεκαπεντάυγουστο του 2013, αποκαλύφθηκε ότι τα υπόλοιπα χρήματα του είχαν εξαφανιστεί!

«Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με στέλεχος από την εταιρία, που του είπε ότι «χαθήκαμε τελείως απ’ όταν έφυγες από την εταιρία». Έδωσα στον Γιώργο υπογλώσσιο εκείνη τη στιγμή, γιατί είναι εμφραγματίας! Πήρε κατευθείαν τον ιδιοκτήτη της χρηματιστηριακής να τον ρωτήσει τι έχει γίνει. Εκείνος τον κάλεσε πέντε λεπτά αργότερα και του είπε πως ο λογαριασμός του είναι μηδενικός από το 2011!» ανέφερε ο φίλος του Λιάγκα.
Η δε εταιρία, από την πλευρά της, ισχυρίζεται πως ο συγκεκριμένος χρηματιστής δεν υπήρξε ποτέ υπάλληλος της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου