ΝΔ: Ο Τσίπρας οφείλει άμεσα εξηγήσεις για τη σχέση με τη Βενεζουέλα

Επίθεση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία κατά του πρωθυπουργού και του Νίκου Παππά για «μυστικές» επαφές με το καθεστώς της Βενεζουέλας.

«Μετά και το σημερινό δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής”, ο κ. Τσίπρας είναι πολλαπλά εκτεθειμένος για τα μυστικά ταξίδια του κ. Παππά στη Βενεζουέλα, παρέα με τον ειδικό των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου», αναφέρει η Πειραιώς.


Στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:
«Αρκετούς μήνες μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της εφημερίδας για τη σχέση του κ. Παππά με τον κ. Αρτεμίου, δεν έχουν απαντηθεί τα δεκάδες ερωτήματα που έθεσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις σχέσεις τους και τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού τους στη Βενεζουέλα, τον Αύγουστο του 2013.

Σήμερα, μαθαίνουμε κάτι ακόμη πιο σοβαρό.

Οι κ. Τσίπρας και Παππάς, τον Ιούλιο του 2013, δηλαδή ένα μήνα πριν το ταξίδι των κ. Παππά και Αρτεμίου, βρέθηκαν στη Μόσχα και συζήτησαν την πιθανότητα παροχής βοήθειας από τη Βενεζουέλα στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται να συμπληρώσει τα όσα έχουν υποστηρίξει τις τελευταίες ημέρες οι κ. Λαφαζάνης, Στρατούλης και Βαρουφάκης και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κ. Τσίπρα, που δεν μπορεί να κρύβεται άλλο.

Έχει υποχρέωση να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες, που πληρώνουν το μάρμαρο των πολιτικών επιλογών του και της παροιμιώδους ανικανότητας του.

Πρέπει, σήμερα κιόλας, να δεχθεί την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και να απαντήσει στα δεκάδες ερωτήματα και τον πραγματικό σκοπό των μυστικών ταξιδιών των κ. Παππά και Αρτεμίου στη Βενεζουέλα».

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/nd-tsipras-ofili-amesa-exigisis-gia-ti-schesi-me-ti-venezouela
ΝΔ: Ο Τσίπρας οφείλει άμεσα εξηγήσεις για τη σχέση με τη Βενεζουέλα ΝΔ: Ο Τσίπρας οφείλει άμεσα εξηγήσεις για τη σχέση με τη Βενεζουέλα Reviewed by Dexi Extrem on 14:01 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: