Εικόνα: Ευαγγελιστές προσεύχονται με τα χέρια τους στους ώμους του Τραμπ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έσκυψε για μία φορά το κεφάλι του Τον γύρο των social media κάνει η εικόνα με τον Αμερικανό Πρόεδρο να σκύβει το κεφάλι του προκειμένου Ευαγγελικοί ηγέτες να προσευχηθούν για εκείνον ακουμπώντας τα χέρια τους στους ώμους του. Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το ταξίδι του στην Ευρώπη επέστρεψε στον Λευκό Οίκο για να υποδεχθεί στο Οβάλ Γραφείο Ευαγγελικούς ηγέτες που στηρίζουν των Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Ευαγγελιστής Johnnie Moore ανέβασε στο Twitter του στιγμιότυπο από την προσευχή κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ντόναλντ Τραμπ δέχεται πρόθυμα τα χέρια των Ευαγγελιστών στους ώμους του σκύβοντας το κεφάλι του.
Στη λεζάντα του μάλιστα ο Johnnie Moore έγραψε ότι είναι μεγάλη η τιμή η προσευχή να γίνεται μέσα στο Οβάλ Γραφείο. Σύμφωνα μάλιστα με τον Moore η προσευχή γίνεται πάντα κατ΄αυτόν τον τρόπο αλλά όπως ο ίδιος είπε «είναι διαφορετικό με τον Τραμπ». «Όταν προσευχόμαστε για τον Πρόεδρο, το κάνουμε σε ένα πλαίσιο αληθινής φιλίας» πρόσθεσε.
Εικόνα: Ευαγγελιστές προσεύχονται με τα χέρια τους στους ώμους του Τραμπ Εικόνα: Ευαγγελιστές προσεύχονται με τα χέρια τους στους ώμους του Τραμπ Reviewed by Dexi Extrem on 09:55 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: