19 Ιουλίου 2017

Κρήτη: «Καμπάνα» για την απόπειρα βιασμού σε καφετέρια

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τεσσάρων μηνών  - Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από το παρ’ ολίγον θύμα του, στο οποίο είχε προκαλέσει ισχυρό σοκ


Ένοχος κρίθηκε ο 26χρονος Έλληνας που είχε επιτεθεί σε μια 20χρονη κοπέλα στην τουαλέτα μιας καφετέριας στο Ηράκλειο Κρήτης το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου του 2016 και προσπάθησε να την κλειδώσει μέσα και να την βιάσει.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από το παρ’ ολίγον θύμα του, στο οποίο είχε προκαλέσει ισχυρό σοκ. Όμως, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τεσσάρων μηνών για τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της απείθειας και της παράνομης οπλοκατοχής κι έτσι πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Οι υπεύθυνοι της καφετέριας είχαν ακούσει τις κραυγές της 20χρονης που καλούσε σε βοήθεια και, όταν έτρεξαν στις τουαλέτες, τη βρήκαν να παλεύει με τον επίδοξο βιαστή. Τον ακινητοποίησαν και κάλεσαν αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν στην κατοχή του έναν πτυσσόμενο σουγιά. Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι ήταν παλιός τους γνώριμος από άλλες ποινικές υποθέσεις.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ