07 Ιουλίου 2017

ΔΥΣΠΕΠΤΟΣ Ο ΠΟΥΛΟΣ! Μάριος: Γι' αυτό διώξαμε τον Αγγελόπουλο από τους Μαχητές

Για τον λόγο που οι «Μαχητές» ψήφισαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να φύγει από την ομάδα τους μίλησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Ο Κύπριος παίκτης μίλησε στη εκπομπή Survivor Πανόραμα και αναφέρθηκε στις αρχηγικές τάσεις που είδαν οι «Μαχητές» στον Ντάνο και τους έκανε να τον ψηφίσουν για να πάει στους «Διάσημους».


«Στα κάστινγκ κάναμε παρέα με τον Γιώργο. Ο λόγος που ψηφίστηκε ο Γιώργος είναι ότι έδειξε εκείνες τις μέρες ότι έχει ένα χαρακτήρα που θέλει να ηγείται μιας ομάδας. Πιστεύω είναι λάθος όταν δεν ξέρεις τους άλλους ανθρώπους και προσπαθείς να τους επιβληθείς με αυτό τον τρόπο. Στην πορεία απέδειξε ότι στην ομάδα του στους Διάσημους ήταν ο ηγέτης στην ομάδα. Κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.

Ομως στην αρχή ενός παιχνιδιού με 12 χαρακτήρες διαφορετικούς, όταν πας να επιβληθείς, ο άλλος θα αντιδράσει κι αυτή η αντίδραση έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι της άποψης ότι μέσα από την πορεία στο παιχνίδι θα φτάσεις να περνάει ο λόγος σου. Αυτό που λες, να έχει μια βαρύτητα - ίσως περισσότερη από τους άλλους. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο. Είναι κάτι που το είχαμε δει, το είχε στον χαρακτήρα του» δήλωσε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.