24 Ιουλίου 2017

Βορίδης: "Η Δικαιοσύνη δεν θα τρομοκρατηθεί με τις αθλιότητες"-Του απάντησε ο Παππάς με τις γνωστές μαλ@κίες για το τσεκούρι

"Η Δικαιοσύνη δεν θα τρομοκρατηθεί με τις αθλιότητες που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αθλιότητες, στις οποίες δυστυχώς συμμετέχει το γραφείο του Πρωθυπουργού" σημείωσε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης έκανε λόγο για στοχοποίηση "χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, ενός συγκεκριμένου δικαστικού και το επιχείρημα είναι: ξέρετε υπάρχει μία ένορκη κατάθεση".

"Να ξέρουν οι δικαστικοί ότι παρακολουθούμε τον αγώνα τους, τον σεβόμαστε, τον τιμάμε, την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης την διαφυλάσσουμε από την ιταμή απόπειρα που κάνει η κυβέρνηση να την χειραγωγήσει" τόνισε ο κ. Βορίδης.

Δείτε το βίντεο:


Παππάς: Ο Βορίδης έχει τα νιάτα του που τον βασανίζουν και δεν τον αφήνουν να ησυχάσει

"Νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον να ανεβαίνει κανείς στο βήμα μετά τον κ. Βορίδη, ο οποίος έχει τα νιάτα του που τον βασανίζουν και δεν τον αφήνουν να ησυχάσει" σχολίασε, ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

"Η καταλυτική έκφραση του κ. Βορίδη, ήταν ότι η Αριστερά είναι κατά της ελευθερίας, γι' αυτό τα κάνει όλα αυτά. Εχθρός της ελευθερίας η Αριστερά. Νομίζω ότι έχει βγάλει ιστορικά συμπεράσματα ο λαός μας για αυτή την ακροδεξιά ρήση κ. Βορίδη, την οποία θα σας παρακαλούσα να μην την επαναλαβάνετε, εκτός κι αν έχει γίνει επίσημη γραμμή του κόμματός σας, πράγμα το οποίο δικαιούμαστε κι εμείς κι ο ελληνικός λαός να ξέρει" συνέχισε ο κ. Παππάς.

Δείτε το βίντεο: