10 Ιουλίου 2017

Γεωργιάδης για συνομιλίες Καμμένου-ναρκέμπορου: Δεν κάνουν ΕΔΕ – Καλύπτουν και τον λιμενικό

«Δεν έχω ελπίδα ότι θα συναινέσουν σε εξεταστική επιτροπή για τον Καμμένο και τις συνομιλίες με τον Γιανουσάκη γιατί τότε θα πρέπει να ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες του υπουργού με τον κατάδικο και θα αποκαλυφθούν όλα», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.


Επίσης, τόνισε ότι «αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις της Εισαγγελέως Τζίβα και του Λιμενικού Χριστοφορίδη», ενώ «χαρακτήρισε απίστευτο να μην έχει γίνει ΕΔΕ για τον Χριστοφορίδη σημειώνοντας πως υπάρχει πολιτική απόφαση να μην προχωρήσει κάτι τέτοιο γιατί η Κυβέρνηση προσπαθεί να προστατεύσει τον δικό της άνθρωπο».

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «συγκλονιστική αποκάλυψη» σχετικά με το δημοσίευμα των Παραπολιτικών το οποίο έφερε στο φως απόσπασμα του βιβλίου του Πάνου Καμμένου στο οποίο ο υπουργός συνέδεε τους κ. Μανιό, Χριστοδουλοπούλου, Κωνσταντόπουλο με την τρομοκρατία.

Παράλληλα αναρωτήθηκε «πώς αισθάνεται ο κ. Μανιός να τον ονομάζει ο Καμμένος τρομοκράτη… αλλά εδώ είχαν τον κ. Πανούση υπουργό δημόσιας τάξης του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι του είχαν φορέσει τον κ Λάμπρου για να μιλάει με τρομοκράτες και δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση για το θέμα από το Μαξίμου και τους ενοχλεί το θέμα Μπογδάνου και όσα είπε σχετικά με την τρομοκρατία», κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.