Κικίλιας: Θα παραστεί στη συζήτηση για την Εξεταστική ο κ Τσίπρας;

Ερώτημα προς τον κύριο Τσίπρα αν θα παραστεί αύριο στη Βουλή στη συζήτηση για την Εξεταστική ώστε να πάρει θέση για τον κύριο Καμμένο έθεσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.


Διερωτήθηκε επίσης με πόσους ακόμη πέραν του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη έχει συνομιλήσει ο κύριος Καμμένος.

Ανακοίνωσε επίσης ότι η πρώτη εξεταστική που θα συστήσει ως Κυβέρνηση η ΝΔ θα είναι για το σχέδιο Βαρουφάκη γιατί οι ίδιοι οι υπουργοί επιβεβαίωσαν τον κ Βαρουφάκη, ότι είχαν συζητήσει αυτό το σχέδιο στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι οι ευθύνες θα επεκταθούν και στον κ Τσίπρα γιατί ο κ Βαρουφάκης είχε επιλεγεί από τον ίδιο και ήταν πρώτος τη τάξει υπουργός του.

«Οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου… Άς ερθει ο γγ. Δημόσιας Τάξης και ο κ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη να πάμε μαζί στην Ερμού να τα πουν αυτά στους καταστηματάρχες» σχολίασε εξάλλου ο εκπρόσωπος της ΝΔ για τα φαινόμενα ανομίας ειδικά στο κέντρο.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/351509/kikilias-tha-parastei-sti-suzitisi-gia-tin-exetastiki-o-k-tsipras/
Κικίλιας: Θα παραστεί στη συζήτηση για την Εξεταστική ο κ Τσίπρας; Κικίλιας: Θα παραστεί στη συζήτηση για την Εξεταστική ο κ Τσίπρας; Reviewed by Dexi Extrem on 14:34 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: